Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm aszexuális lett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm aszexuális lett, kavarjak mással vagy vessek inkább végett?

Figyelt kérdés

Direkt szigorúan írtam ki de a helyzet valóban ez.

már rágen nem lennék vele ha ezt csinálta volna de van egy közös gyerekünk(6).

Terhesség, szülés teljesen megváltoztatta és aszexuális lett, nagyon megszenvdete és mivel ott voltam így én sem tudok és nem is fogok hazudni nem volt egyszerű. Onnantól kezdve viszont teljesen megállt körölöttünk az élet, 0 libidója van azóta is egyáltalán nem kivánja a szexet és igazából semmi mást sem, endometriózis műtéte is volt mert belül szegény teljesen szét ment és ezeket így felsorolva amúgy maximálisan meg értem de 6 év után 0 szexel sajnos én sem vagyok már nagyon rendben így nem tudom hogy mit csináljak vagy hogy.... nekem ennyi volt az az időszak amikor mellette tudtam lenni olyan téren hogy támogatom és türelmet adok felé de mivel minimálisan sem látszódik az akarás a részértől így lépnem kell valahogy.

Kuruzslók, nőgyógyászok, tiktokpszihológusok (meg persze normális) is volt már szóval körbefutottunk sokmindent de nem segített ezeket is csak azért mert én már többször jeleztem hogy csináljunk a helyzettel valamit.

A kapcsolatunk önmagában nem rossz de jónak sem mondanám így hogy lakótársként élünk egymáss mellet.

A gyereket viszont sajnálom mert nagyon ragaszkodik hozzám(is) így nemtudom hogy inkább kezdjek el össze vissza járogatni(nyilván ezek után megtehetem) és őt sem idegesiteném többet azzal hogy legyen köztünk valami vagy játszak rendesen és szakítsak vele és élheti innentől kezdve békében szexmentesen az életét.

nov. 4. 11:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
78%
Vess neki véget, a gyereked anyját ne csald már meg. Legyen már benned egy kis érzés.
nov. 4. 11:23
 2/30 anonim ***** válasza:
86%
Pszihologus is, meg úgy bármi más is csak akkor tud segíteni, ha a nő is akarja, ha nem akkor semmi nem fog. Közöld vele, hogy innentől nyitott kapcsolatban éltek, vagy elváltok! Döntsön ö, de a háta mögött ne csald meg, hiába érzed jogosnak, morálisan nem az.
nov. 4. 11:28
 3/30 anonim ***** válasza:
83%
Én is azt támogatom hogy őt kérdezd erről, ugyanis vele vagy kapcsolatban és nem velünk.
nov. 4. 11:33
 4/30 A kérdező kommentje:

1 :) az érzésekről ne beszéljünk inkább az érzések/empátia 6 évig tartot ki. Aki 6 évig műveli ezt valakivel abban meg legyen már annyi hogy közli hogy "bocsi alkalmatlan vagyok önhibámon kívül már mindenre de szabad utat adok neked mert így korrekt"

2-3/ igen dilemmában vagyok mert ha éldegélek ahogy akarok akkor legalább a gyerekem mellet lehetek a többi meg úgyis lakótársi viszony de itt elvágom magam egy normális kapcsolat lehetőségétől viszont a gyerekemmel lehetek annyit amennyit szeretnék.

HA meg kilépek akkor talán újrakezdhetem de biztosan nem lehetek annyit a gyerekemmel amennyit szeretnék... szóval nehéz de szívem szerint a gyereket választanám .

nov. 4. 11:42
 5/30 anonim ***** válasza:
21%
3. Válj el úgy, hogy viszed magaddal. De amúgy továbbra is nyitott kapcsolat, és kereshetsz egy legális szeretőt, és a gyerek is megmarad.
nov. 4. 11:45
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez a 2 lehetőség van, akkor válj el. Az korrektebb szerintem.
nov. 4. 12:09
 7/30 anonim ***** válasza:
73%

"az érzésekről ne beszéljünk inkább az érzések/empátia 6 évig tartot ki. Aki 6 évig műveli ezt valakivel abban meg legyen már annyi hogy közli hogy "bocsi alkalmatlan vagyok önhibámon kívül már mindenre de szabad utat adok neked mert így korrekt"

Nem így van ugyanis TE ÖNSZÁNTADBÓL MARADTÁL VELE 6 ÉVET! Senki NEM erőszakolt rá, hogy ennyi évig szex nélkül élj!

NEM empátia vezérelt hanem abban reménykedtél, hogy változik a helyzet és erőltetted a szexet vele:

"őt sem idegesiteném többet azzal hogy legyen köztünk valami"

Ha lenne benned empátia ami NINCS akkor ESZEDBE NEM JUTNA A HŰTLENSÉG! Úgyhogy ne akard magad szebb fényben előadni.

"szóval nehéz de szívem szerint a gyereket választanám ."

Aha, azért jár az eszed a megcsaláson. Válj el és a gyerek lehet nálad amennyiben megegyeztek a felügyeletet értve!

nov. 4. 12:16
 8/30 A kérdező kommentje:

Nem rossz ember, ez nem korrekt tőle mert látta hogy mennyire megszenvedem de nem rossz ember és nagyon jó anya a gyereknek meg szüksége van rá (ahogy rám is) de rá nagyon így bosszút csak azért hogy nekem 100% ban jó legyen és a gyerek is meglegyen ezt nem tehetem meg.

Gyerek témában nagyon eggyet értünk viszont én és ő közötte nincs szabály azaz lelkiismeret nélkül felrugom és ahogy az egyes írta 180 fokkal ellentétben olyan szinten lelkiismeret furdalás nélkul végigcsalnám hogy csak pislogna igazából még titkolni sem fogom mert minek....

nem tudom mi lesz de az biztos hogy ebben a számára langyos vízben ücsörgének vége.

nov. 4. 12:18
 9/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha alapjáraton nem akarod őt elhagyni akkor mond meg neki hogy nyitott kapcsolatot akarsz. Nyilván a válasz dönteni fog. Másrészt meg azt írod hogy normális kapcsolatot akarsz kialakítani a másikkal tehát nem lenne elég egy szerető. Ebben az esetben pedig inkább válás.
nov. 4. 12:19
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
A nyitott kapcsolat árt a gyermeknek és ha a kérdező valamelyik szeretővel egymásba esnek úgyis el fogja hagyni a családját. Ne húzza az időt fölöslegesen hanem váljon el!
nov. 4. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!