Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők érzelmi alapon csalnak?
Nem az a lényeg, hogy mi mit gondolunk: google -> kutatások
Amúgy pedig nem kell ilyen aluliskolázott közegben lenni, ahol így tekintenek az "asszonyra".
Régen rossz,ahol már emlegetni kell,hogy lepjé' már meg néha valamivel,bokoljal már újra,kedveskedjel már,vedd már észre mennyit teszek érted és értünk,stb. Az a baj,hogy férfi addig tud figyelmes alfahim lenni,míg meg nem szerzi az adott nőt. Tisztelet a kivételnek. Utána meg szépen lassan jön ,hogy belesz.rik a kapcsolatba is, magára is kevésbé ad,csak éli a kényelmes kis életét a nő mellett. Aztán jön valami új inger és inkább azért teper és csal is talán, a helyett,hogy megbecsulne,aki otthon várja. Persze sokszor kettőn áll a vásár,de na.
Igen,a nő akkor nem csal,ha a szeretett férfi viszonozza normális ÉS ki is fejezi az érzelmeit még évek után.
Ha viszont huzamosabb ideig nem kapja meg a vágyott figyelmet, mástól viszont igen.. ehhez nem kellenek mély érzelmek.
Egy rossz kapcsolatban lévő figyelmét néhány bók és egy kis flört simán felkelti,ugyanúgy izgalmas ez mint a férfiaknak. A többi meg már csak döntés kérdése.
Ez az egész csak és kizárólag attól függ hogy az adott férfi számára hány nő érhető el.
Vegyünk például engem, én kinézetben borzalmas vagyok, túlsúly és csak 177 cm magas vagyok. Ezekkel a paraméterekkel nekem kizárt hogy hogy egy adott időpontban több nőhöz legyen hozzáférésem. Magyarán én nem fogok megcsalni senkit mert egy hízó vagyok.
Amúgy ugyan ez működik a nőknél is...
Aztán van kevés kivétel mint például szüleim vagy a teljes családom, vallásra nem volt példa a családban 3 generációig visszamenőleg ez tudom. De ez nem reprezentatív minta, a ti szempontokból csak egy random család. Viszont csak azért hozom fel hogy meglegyen említve az is hogy lehetséges 60+ évig kitartani a másik mellett.
Én nem érzem úgy hogy a nők ki lennének használva sok esetben.
Egyedül élek férfiként viszem a háztartást, mindenestül nincsen házi állatom így kevés a kosz. Nem csinálok áldozatot magamból nem verem magamat a földhöz a házi munkától. Ahogy anyukám tanította megcsinálom oszt jó napot. Mikor volt párom akkor is csináltam nem szenvedtem tőle nem kell a felsleges dráma.
Most érünk el a necces részhez de én nem kérnek semmi pénzért a barátnőmtől semmiért, eheti az én kajámat lakhat nálam ingyen stb... Nem annyival nagyobb kiadás igazából nem érdekel. Viszont mind ezért jó lenne ha adna vmit mondjuk azt hogy ő viszi a háztartást. Ha ezen a ponton elkezdene 50% 50% akkor megmutatnám neki az ajtót kívül tágasabb.
Mindenki tudja hogy a lakhatásban ember embernek farkas , egy ilyen világban ahol a házi munka már gépesített nem tartom elfogadhatónak hogy vki a gépeket indító gombokkat 50 50 be akarja nyomogatni, és ezáltal rendezi el az egyenlőséget. És úgy gondolja hogy egálban vagyunk, aki ezt gondolja az vagy hülye vagy pedig teljesen ki akar használni. Egyik sem kell.
Én azt tanultam otthon hogy nincs közös kassza mindenki megtartja a fizetését. De a férfi fizetni a következőket:
lakhatás
étel
rezsi
és nyaralás
Ezért cserében a nő munka mellett viszi a háztartást. Ruhát mindenki magának vesz. Gyereknél a férfi fizet nagy részben.
Ez így tiszta számomra.
A nők nem csalnak mindig érzelmi alapon. Ez egy tévhit és tuti hogy a férfiak találták ki. Mert így meg lehet magyarázni azt, hogy miért nem elfogadható a női megcsalás.
Bár a férjemet sosem csaltam meg, az előző párjaimat viszont igen. Nem azért, mert hiányzott valami, csak egyszerűen vonzottak más férfiak is. Viszont a férjemnél eldöntöttem, hogy hűséges maradok 🤷♀️
Ezt a házimunkán való vitát sosem értettem. Szerintem alap, hogy mindkét fél kiveszi a részét, mert mindketten ott élnek. Nálunk az első perctől kezdve így volt, akkor változott kicsit, amikor itthon voltam a gyerekekkel, akkor nem vártam meg a férjemet a háztartással, mert megcsináltam egyedül. De amint elkezdtem megint dolgozni, neki is egyértelmű volt, hogy ő is odaáll és csinálja.
Biztos, hogy nem lennék együtt olyan pasival, aki után ganyézni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!