Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt a párom vagy sem? Még ha nem is
feküdtek le, de érzelmi megcsalás? Maradjak vele, vagy
szakítsak?
Figyelt kérdés
48 éves férfi vagyok (villamosmérnök), a párom 38 (auditor). A "barát" 49 (Ronda, mint a bűn, de jól menő gondtalan humorherold vállalkozó. Mindent a szüleinek, és a volt felesége családjának köszönhet). Kiderült, hogy a párom 2 hónapja, mikor munka után este 9-kor ért haza, az állításával ellentétben a bátyja gyerekkori barátjával volt a szomszéd utcából. 2.5 éve élünk együtt, és sose hallottam előtte erről a "barátról". A párom akkor azt mondta, hogy egy közös barátunkkal volt egy étteremben, és lemerült a mobilja. Kiderült, hogy hazugság. Kérdésemre, nem hajlandó semmit se mondani erről. Azután az este után egy hétig este 10-kor többször chatteltek. Állítólag közös munkáról. Azóta lefordítja a mobiljait. Kérdésemre azért, hogy ne zavarja a fény. De nappal is ezt teszi. Egyre zavarodottabb a párom viselkedése. Többször éjjel 10-kor dőlnek neki az üzenetek messenger-en. Az elmúlt 2 hétben 3 este valami barátnőjénél aludt, mert hogy 2.5 év után nem kell állandóan egymással lenni. Most kitalálta, hogy egy időre költözzek el a házamba (amit kiadok), és járogassunk össze, mert rájött, hogy 2.5 év után nem megy neki az együttélés. De nem akar szakítani. A mai napig rendszeresen szexelünk, és nagyon jó, intenzív. Azt mondja nagyon jó pasi vagyok. De teljes gondtalanságra vágyik. Rendszeresen egzotikus helyekre utazgatni, és mercire vagy BMW-re cserélni a használt Vectra-ját. Nagyon nehéz nem elfogultan látnom, és döntenem. Nagyon nagy szerelem, nevelem a fiát, és felújítottam a házát, ami az én otthonom is. Legalábbis eddig. Mit tennétek? Hinnétek neki? Maradnátok ebben, vagy szakítanátok? Nem könnyű így 50 előtt.
Hülyét csinálsz magadból, pedig nem kéne. Minél elnézőbb vagy te, annál lenézőbb lesz ő...
Én is ennyi idősen maradtam egyedül, simán lett normális párom.
okt. 1. 18:05
2/32 anonim válasza:
Ha eddig még nem szexeltek, akkor majd fognak.
Szépen kihasználja a férfiakat.
Veled mutatkozni és szexelni jó, míg a másiktól az említett luxus autót várja. Tud helyezkedni az biztos
okt. 1. 18:07
3/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ. Nehéz kijönni egy hatalmas szerelemből. Már ha egyáltalán az volt a másik fél részéről. 2.5 éven át hallgattam a szerelmes mondatait.
okt. 1. 18:14
4/32 A kérdező kommentje:
Valószínűleg túl elnéző lehettem 2.5 éven át a rózsaszín ködtől. És vissza élt vele. Nem bunkó paraszt módra, de sokszor keményen helyre kellett volna tennem.
okt. 1. 18:18
5/32 A kérdező kommentje:
Talán ennyi közös idő volt megírva.
okt. 1. 18:19
6/32 anonim válasza:
Még ha nem is feküdtek le…
Írtál 4-5 alkalmat, nem hiszem, hogy mindig állva csinálták.
Ágyban kényelmesebb.
okt. 1. 18:21
7/32 anonim válasza:
Mar ne is haragudj de mit szamit az hogy kinek mi a foglalkozasa es hogy ki hogy nez ki? Ezeket minek kellett leirnod? Magadat jaratod le.
Hiaba irod ra, hogy ronda es hogy kamu vallalkozo a parod egyertelmuen tobbre tartja ot mint teged.
Egyertelmu az egesz helyzet, hulyenek vagy nezve. Az meg hogy felujitottad a hazat meg neveled a fiat az egy dolog. Ezert nem fog veled maradni ha mas kell neki, es te se akarj ezert vele lenni.
Van aki egy egesz eletet egyedul el le.
Egy normalis ferfi mar reg elhagyta volna. Es még o diktal neked.
okt. 1. 18:21
8/32 anonim válasza:
Nézd, szerintem ez a nő nem szerelmes beléd és olyan, mint a macska:oda jàr, ahonnan többet remél.
okt. 1. 18:22
9/32 anonim válasza:
Ez kérdés? Titkolózik, megváltozott a véleménye rólatok és te ezt karba tett kézzel nézed?? Dobd ki! Mégis mit vársz? Nem tisztel és nem szeret téged ez egyértelmű. Nagyon sajnálom kérdező, de ez az igazság.
okt. 1. 18:29
10/32 anonim válasza:
Az is érdekes, hogy szakítani nem akar. Na vajon miért? Ha a másikkal nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy eltervezte, akkor megint ott vagy te. Kis trükkös nő.
Szerintem szakíts vele te. Nem kell az orrára kötni, hogy mi a valódi oka. Így sokkal nagyobb az esélye, hogy majd pofára esik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!