Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek szakítsak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak vagy ne? Megcsalás vagy nem?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, a barátnőm pedig 18, több mint 2 évet együtt voltunk, mikor egy nap a szülei rettentő lenézően és tiszteletlenül beszéltek velem, ő is (valamelyest érthető módon) mellettük állt ki. A családi hátteremet "gúnyolták" technikailag. A szüleivel sosem voltam jóban, de ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ekkor dühömben eljöttem és hazamentem, ezt a részét még megtudnám bocsátani. Ekkor azt mondtam, hogy kicsit jegeljük a dolgot, nagyon mérges voltam. Na ez a "szünet" amit amúgy én kezdeményeztem, abban merült ki hogy több hónapon át nem találkoztunk egyszer sem, novemberben volt a veszekedés, de ő decemberre már talált is egy srácot, akivel két alkalommal csókolózott. A bökkenő itt az, hogy Messengeren tartottuk a kapcsolatot, (őrültségnek hangzik) megbeszéltük, hogy ha esetleg valamelyikünknek lenne valami, tisztázzuk és mondjuk el, viszont ezt a dolgot a történetük után csak pár hónapra tudtam meg, istentelenül magam alá kerültem. Igazából sosem lett kimondva, hogy szakítunk, bár kicsit úgy hangozhatott, állítása szerint neki úgy jött le, akkor miért erőltette hogy beszélgessünk? Elméletileg a sráccal ennyi történt köztük, de mindig is baj volt a fiúval mert egy körben mozogtak és teljesen egyértelműen ez volt mindig a célja. Elvileg nem érez iránta semmit, ezt mondjuk elhiszem, de bizalmi gondok végig voltak a kapcsolatban, ezután meg pláne hogy lennének, ti mit tennétek? Hagynátok a fenébe? Most nagyon hiányzik nekem...meg én is neki, de elég palira vett úgy gondolom. Adjak ennek a dolognak még egy esélyt? Vagy inkább maradjak egyedül? Nem lenne gond a nőzéssel, csak nem köt le más lány rajta kívül, de lehet csak azért érzem ezt mert úgymond "elvesztettem" őt, és az egom nem engedi ennyiben hagyni a dolgot. Ötletek? Előre is köszi. :)

2023. ápr. 24. 20:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta lappal kezdenék, amibe ő nem fér bele egyértelműen.
2023. ápr. 24. 20:41
 2/21 A kérdező kommentje:

#1 Köszi a korai választ! :)

Persze én is hibáztam, elhanyagoltam stb., de nem hiszem hogy ez igy fair, mikor nekem is lett volna lehetőségem erre számtalanszor.

2023. ápr. 24. 20:43
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Itt nemcsak az a gond, hogy "megcsalt" (szünetet tartottatok) hanem az, hogy a szülőknek ad igazat, téged semmibe nézve. Ez a lány nem szerelmes beléd, ezért kéne szakítani végleg, kiheverni, okulni abból, amit tapasztaltál és ismerkedni idővel.
2023. ápr. 24. 20:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

"dühömben eljöttem és hazamentem, ezt a részét még megtudnám bocsátani. Ekkor azt mondtam, hogy kicsit jegeljük a dolgot, nagyon mérges voltam."

Meg sem beszéltétek rendesen a dolgot, csak szünet volt?

"megbeszéltük, hogy ha esetleg valamelyikünknek lenne valami, tisztázzuk és mondjuk el" - ő nem érezte úgy, hogy lenne valami (ami megüti azt a szintet, hogy el kéne mondania neked). Egyébként honnan tudsz a két csókolózásról?

2023. ápr. 24. 20:54
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

4-es

biztos elmondta a lány neki

2023. ápr. 24. 20:56
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Milyen megcsalás? Együtt sem voltatok hónapokig.

Ha történne valami? Nem jött vele össze, nem feküdtek le. Mit kellett volna elmondania?

Bírom, mikor valaki jegelni akarja a kapcsolatot, hónapokig nincs semmi közöttük, de megvan sértődve, hogy nem sajátíthatja ki azt, akivel igazából nincs már semmi sem.

2023. ápr. 24. 21:00
 7/21 A kérdező kommentje:

#4 Illetve #5 egy ismerősömtől tudtam meg.

Azért tartottam volna korrektnek hogy elmondja, mert megbeszéltük, és ha ő így tesz, tehettem volna én is így, ahelyett hogy azon örlődök mi legyen, míg ő bulizik. Megbeszéltük a családi dolgot valamennyire, de vakon őket támogatta, nem láttam értelmét ezen rágódni. A "valami" alatt pedig bármilyen a másik vagy akár saját nemmel való testi kontaktot értettük, vagy akár beszélgetést, én is elmondtam ha rám írtak vagy hasonló, nem írtam vissza sosem. Ő is olyannak érezte a dolgot amely "megütötte a szintet" egyértelműen, máskülönben elmondta volna. Viszont állítása szerint semmi érzelem nem volt a dologban, és azért nem mentek tovább mert engem szeret.

#6 Olvasd el mégegyszer és válaszra lelsz.

2023. ápr. 24. 21:08
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Tudomásul kéne venni, hogy a tini szerelem legtöbbször nem tart örökké. Annak fényében pedig, hogy a családi háttered miatt a szülei kigúnyoltak és ő melléjük állt, te szünetet kértél, de egyetértés történt, hogy bármi történik elmondjátok egymásnak és ő nem árulta el, ismerősök által derült ki egyértelműen mindez azt jelenti, hogy a ti kapcsolatotoknak befucsolt.

Szeretni szerethet, de nem szerelmes beléd, igazából te sem vagy, mert el is hanyagoltad és téged most is az zavar valójában, hogy míg ő csókolózott (vagy mást is), addig te nem tettél semmit.

Nem az bizgat, bánt téged, hogy hogyan tehette meg, mert te szereted, hanem az, hogy te nem használtad ki az időt és ilyesmire minek újra összejönni most komolyan?!

El kell engedni és új életet kezdeni, fiatal vagy, akad akármennyi lány amire csak akarod, nem veszítettél semmit, hidd el!

2023. ápr. 24. 21:17
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Persze a logika ezt kívánja meg a legjobban, viszont van, hogy az ember akkor is hezitál mikor nagyon nem kéne, de pacsi, csak egyetérteni tudok, lehet írok még ide fejleményt, hogy mi lett a sztori vége. Természetesen további válaszok is jöhetnek! :)

2023. ápr. 24. 21:26
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Tipik "de hát szakításban voltunk"!!!

Az a baj a szünettel, hogy tisztázatlan és többnyire nem megoldás. Ha mondjuk elmondta volna talán nem lenne ez, de tuti nem zavart volna akkor? Halál őszintén?

Lehet nem erőltetném. Ha együtt kell lennetek, akkor majd úgyis egymásra találtok, de láthatóan túl sok a sérelem. Nem lenne ez már tiszta.

2023. ápr. 24. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!