Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vagy ne? Megcsalás vagy nem?
háááát haver, ha nem a nőd, semmi közöd hozzá mit cisnál. Márpedig te épp rage-quiteltél, szóval semmi közöd hozzá.
Nomeg... megbeszéltétek, hogy ha van valami akkor szól. De ezek szerint ő ezt nem tartotta "valami"nek. Akkor meg annyit is ér. És ha jól értem újra összejöttetek, szóval... mi a gond?
Fél éve csókolózott kétszer egy pasival amikor nem is voltatok együtt. Erre te most szakítanál? Vank ennek értelme? Szerintem nincs.
Deeee javaslok egy kommunikációs traininget vagy valami, mert oké, hogy még nagoyn zöldfülűek vagytok, de ez a fajta kapcsolatkezelés nagoyn ergya. A csajt nemtom, de neked tuti előnyödre válna.
Te több hónapig nem találkoztál a csajjal és azt várod, hogy szűz lányként várjon rád míg végül gondolsz egyet?
Ébredj fel haver, 2023-at írunk, dívik a dicpick, ha van egy üres csak húszan mennek rá, a hűség hanyatlik, a csúnya lányokat széppé tették a közösségi mediák, a nők négy része nem akar kapcsolatot mert jobb nekik egyedül, vagy egy szexkapcsolat.
Te meg önszántadból a farkasok elé dobod a bárányodat, ne csodálkozz ha megtépik.
Ezt a szülős dolgot nem értem amúgy, de biztos lehetett volna valamilyen köztes megoldást találni.
Ha jó pasi vagy és bármikor tudsz csajt szerezni akkor azt mondom hagyd a fenébe....
Ha szereted akkor nézd el neki ezt, egy nőt magára hagyni olyan, mintha egy bombát élesítenél, meg amúgyis, a legfiatalabb és legszebb éveit miért pazarolná egy olyan személyre aki nem is találkozik vele.
Egy nő mindig kiakarja és megakarja élni a nőiességét, és meg is fogja élni ha nem kapja meg.
Bocs,a szunet aht jelenti,h a ti kapcsolatotok fel van fuggesztve,igy nem megcsalas a szex idegenekkel. Tehat fogadd el!! Itt te voltal a hulye,h nem egyeztetted a szabalyokat. Te amugy mert nem fekudtel le par csajjal a szunetben???
N
Én is a #8-as válaszoló véleményével értek egyet.
Illetve hozzá tenném, hogy még tényleg gyerekek vagytok, máshogy látjátok a világot. Ez most nem leszólás, és nem degradálás, hanem ilyenkor még az emberfia máshogy vélekedik, a személyiségetek fejlődésben van,az érzelmek, hormonok dúlnak az emberben.
Őszintén én azt érzem az írásodból, hogy ez inkább ragaszkodás, kötődés, mint szerelem. 2 évet voltatok együtt, akkor 17 voltál, ilyen korban tényleg minden év hatalmas személyiségfejlődés. Nyilván hatással voltatok egymásra, és egy bizalmas partner, akit nehéz találni.
Viszont: én is úgy érzem, hogy ez nem szerelem részetekről, hanem mint mondtam, kötődés.
Ha valamiben több a rossz, mint a jó, és olyan rossz, amit nem tud az ember tolerálni, akkor el kell engedni, hogy ne sérüljetek. Neked is mérlegelni kell:
ha összejöttök, el tudod engedni a bizalmatlanságot?
Tudsz önfeledt lenni mellette?
Le tudsz mondani határozottan a többi nőről az életben?
Én hiszek amúgy abban, hogy egy kapcsolat tiniszerelemből is kifejlődhet, a környezetemben rengeteg ilyen példa van, viszont ahhoz tényleg mindkét fél részéről kell az elköteleződés, az elhatározás. És nem a kényszeresség.
A másik pedig, hogy én a szünetben nem hiszek. Sokan "tartanak" szünetet, de nekem a szünet egy halálos ítélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!