Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vagy ne? Megcsalás vagy nem?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, a barátnőm pedig 18, több mint 2 évet együtt voltunk, mikor egy nap a szülei rettentő lenézően és tiszteletlenül beszéltek velem, ő is (valamelyest érthető módon) mellettük állt ki. A családi hátteremet "gúnyolták" technikailag. A szüleivel sosem voltam jóban, de ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ekkor dühömben eljöttem és hazamentem, ezt a részét még megtudnám bocsátani. Ekkor azt mondtam, hogy kicsit jegeljük a dolgot, nagyon mérges voltam. Na ez a "szünet" amit amúgy én kezdeményeztem, abban merült ki hogy több hónapon át nem találkoztunk egyszer sem, novemberben volt a veszekedés, de ő decemberre már talált is egy srácot, akivel két alkalommal csókolózott. A bökkenő itt az, hogy Messengeren tartottuk a kapcsolatot, (őrültségnek hangzik) megbeszéltük, hogy ha esetleg valamelyikünknek lenne valami, tisztázzuk és mondjuk el, viszont ezt a dolgot a történetük után csak pár hónapra tudtam meg, istentelenül magam alá kerültem. Igazából sosem lett kimondva, hogy szakítunk, bár kicsit úgy hangozhatott, állítása szerint neki úgy jött le, akkor miért erőltette hogy beszélgessünk? Elméletileg a sráccal ennyi történt köztük, de mindig is baj volt a fiúval mert egy körben mozogtak és teljesen egyértelműen ez volt mindig a célja. Elvileg nem érez iránta semmit, ezt mondjuk elhiszem, de bizalmi gondok végig voltak a kapcsolatban, ezután meg pláne hogy lennének, ti mit tennétek? Hagynátok a fenébe? Most nagyon hiányzik nekem...meg én is neki, de elég palira vett úgy gondolom. Adjak ennek a dolognak még egy esélyt? Vagy inkább maradjak egyedül? Nem lenne gond a nőzéssel, csak nem köt le más lány rajta kívül, de lehet csak azért érzem ezt mert úgymond "elvesztettem" őt, és az egom nem engedi ennyiben hagyni a dolgot. Ötletek? Előre is köszi. :)2023. ápr. 24. 20:39
21/21 anonim válasza:
"bizalmi gondok végig voltak a kapcsolatban"
Akkor most miért csodálkozol, hogy bejött, amitől tartottál?
Sajnálom, hogy bántott a családja is.
Elengedted (szünetet akartál, nem tudtátok megbeszélni), elment.
Már nem kell szkítanod, szerintem azon rég túl vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!