Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt a párom vagy sem? Még ha nem is feküdtek le, de érzelmi megcsalás? Maradjak vele, vagy szakítsak?
Haver, sokszor lefeküdt már vele. Itt nincsen olyan, hogy talán, vagy ha eddig nem akkor le fog stb.. Itt már megtörtént, nem egyszer. Barátnőnél aludt? Persze, úgy hívják, hogy "Ede".
Munkáról chatelget éjjel? Juj, de szorgalmas a kicsike. Miért nem munkaidőben teszi, az nem arra való?
Költözz el? Mert neki gondtalanság kell meg BMW? És ebben te akadályozod? Miattad nincsen BMW vagy mi? Ha te elmész hirtelen honnan lesz?
Szóval. El kell hagyni. Sajnos ez van. Ha "barátnőhöz" akar menni vigye a gyereket is, nem vagy te bébiszitter. Mond el neki, hogy tudod, hogy egy r.banc és annak ellenére, hogy a gyerekét neveled kufircolni jár. Nem vagy hülye. És, hogy elmész. A gyereket rendezze le ő ha így van. Mivel te komolyan gondoltad vele és egy rakás pénzt és energiát raktál a házába most pedig elküld... tehát elmész, de adja vissza amit beleköltöttél a közösbe ami lám... mégsem közös. Ha már egyszer gazdag pasival qurvul akkor adjon neki annyit a pinaért, hogy téged kifizet. Ne légy hülye, ne hagyd magad kicsinálni.
És nehogy belemenj, hogy maradtok együtt de külön.. Ja persze.. Hogy leakasszon a szögről a gyereket őrizni stb amikor úgy adódik.. Persze ezért neked is ad p.nát, hálás jószág.. De van egy sejtésem.. Ha egyedül marad és már nem mehet éjjelekre el mert a gyerekkel is kell törődni meglátjuk meddig fogja a régi jó barátot érdekelni a dolog. Meg ha rajta marad anyagilag támogatni, meg a mindennapi gondok megoldása. Mert könnyű úgy csinálni, hogy minden rózsaszín.. Semmi kötelesség csak az élvezet... Szerintem egy ideig még dugni fogja aztán szépen lekoptatja.. Te pedig ne, hogy visszavedd.. Legyen eszed. Ha ló nincsen a szamár is jó alapon.
Még megvagy neki plusz fasznak, amíg rá nem jössz hogy át vagy verve.
Ha esetleg nincs igazam (amit kétlek), a helyzet akkor is minimum gyanús.
Válaszoló: " 2.5 éve élünk együtt, és sose hallottam előtte erről a "barátról"...Nagyon nagy szerelem, nevelem a fiát, és felújítottam a házát, ami az én otthonom is. Legalábbis eddig. Mit tennétek? Hinnétek neki? Maradnátok ebben, vagy szakítanátok? Nem könnyű így 50 előtt."
Szintén válaszoló: "Bevallom - pontosan egy éve - tavaly októberben szakítottam is vele, rögtön azután, hogy 2.5 év együttélés után benyögte, költözzünk szét, és járogassunk össze."
Hogy a viharos fazsba telt egy év tegnap óta te kamugép? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!