Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsalt a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a párom vagy sem? Még ha nem is feküdtek le, de érzelmi megcsalás? Maradjak vele, vagy szakítsak?

Figyelt kérdés
48 éves férfi vagyok (villamosmérnök), a párom 38 (auditor). A "barát" 49 (Ronda, mint a bűn, de jól menő gondtalan humorherold vállalkozó. Mindent a szüleinek, és a volt felesége családjának köszönhet). Kiderült, hogy a párom 2 hónapja, mikor munka után este 9-kor ért haza, az állításával ellentétben a bátyja gyerekkori barátjával volt a szomszéd utcából. 2.5 éve élünk együtt, és sose hallottam előtte erről a "barátról". A párom akkor azt mondta, hogy egy közös barátunkkal volt egy étteremben, és lemerült a mobilja. Kiderült, hogy hazugság. Kérdésemre, nem hajlandó semmit se mondani erről. Azután az este után egy hétig este 10-kor többször chatteltek. Állítólag közös munkáról. Azóta lefordítja a mobiljait. Kérdésemre azért, hogy ne zavarja a fény. De nappal is ezt teszi. Egyre zavarodottabb a párom viselkedése. Többször éjjel 10-kor dőlnek neki az üzenetek messenger-en. Az elmúlt 2 hétben 3 este valami barátnőjénél aludt, mert hogy 2.5 év után nem kell állandóan egymással lenni. Most kitalálta, hogy egy időre költözzek el a házamba (amit kiadok), és járogassunk össze, mert rájött, hogy 2.5 év után nem megy neki az együttélés. De nem akar szakítani. A mai napig rendszeresen szexelünk, és nagyon jó, intenzív. Azt mondja nagyon jó pasi vagyok. De teljes gondtalanságra vágyik. Rendszeresen egzotikus helyekre utazgatni, és mercire vagy BMW-re cserélni a használt Vectra-ját. Nagyon nehéz nem elfogultan látnom, és döntenem. Nagyon nagy szerelem, nevelem a fiát, és felújítottam a házát, ami az én otthonom is. Legalábbis eddig. Mit tennétek? Hinnétek neki? Maradnátok ebben, vagy szakítanátok? Nem könnyű így 50 előtt.
okt. 1. 18:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Haver, sokszor lefeküdt már vele. Itt nincsen olyan, hogy talán, vagy ha eddig nem akkor le fog stb.. Itt már megtörtént, nem egyszer. Barátnőnél aludt? Persze, úgy hívják, hogy "Ede".

Munkáról chatelget éjjel? Juj, de szorgalmas a kicsike. Miért nem munkaidőben teszi, az nem arra való?

Költözz el? Mert neki gondtalanság kell meg BMW? És ebben te akadályozod? Miattad nincsen BMW vagy mi? Ha te elmész hirtelen honnan lesz?

Szóval. El kell hagyni. Sajnos ez van. Ha "barátnőhöz" akar menni vigye a gyereket is, nem vagy te bébiszitter. Mond el neki, hogy tudod, hogy egy r.banc és annak ellenére, hogy a gyerekét neveled kufircolni jár. Nem vagy hülye. És, hogy elmész. A gyereket rendezze le ő ha így van. Mivel te komolyan gondoltad vele és egy rakás pénzt és energiát raktál a házába most pedig elküld... tehát elmész, de adja vissza amit beleköltöttél a közösbe ami lám... mégsem közös. Ha már egyszer gazdag pasival qurvul akkor adjon neki annyit a pinaért, hogy téged kifizet. Ne légy hülye, ne hagyd magad kicsinálni.

És nehogy belemenj, hogy maradtok együtt de külön.. Ja persze.. Hogy leakasszon a szögről a gyereket őrizni stb amikor úgy adódik.. Persze ezért neked is ad p.nát, hálás jószág.. De van egy sejtésem.. Ha egyedül marad és már nem mehet éjjelekre el mert a gyerekkel is kell törődni meglátjuk meddig fogja a régi jó barátot érdekelni a dolog. Meg ha rajta marad anyagilag támogatni, meg a mindennapi gondok megoldása. Mert könnyű úgy csinálni, hogy minden rózsaszín.. Semmi kötelesség csak az élvezet... Szerintem egy ideig még dugni fogja aztán szépen lekoptatja.. Te pedig ne, hogy visszavedd.. Legyen eszed. Ha ló nincsen a szamár is jó alapon.

okt. 1. 22:21
 22/32 anonim ***** válasza:

Még megvagy neki plusz fasznak, amíg rá nem jössz hogy át vagy verve.

Ha esetleg nincs igazam (amit kétlek), a helyzet akkor is minimum gyanús.

okt. 2. 01:59
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar szakítani veled, csak kispadra tesz, mert lehet, hogy a számításai nem jönnek össze a másik palival és nem akar hoppon maradni, biztonsági játék semmi más. Mondanám, hogy balfsz vagy, mert tolerálsz dolgokat, amiket én tuti nem tennék, de sok hozzád hasonló balekot ismerek, akiknek alacsony az önbecsülésük és inkább szenvednek pont, mint te. Illúzióid ne legyenek, már rég megcsalt a hapsival, de nem is az a legnagyobb baj, hanem az, hogy hazudozik neked és te eltűröd. Kit érdekel, hogy 50 előtt vagy, ez a nő csak árt neked, ha nem is találnál mást magadnak, akkor is jobban járnál egyedül, mint vele. Ennyi idősen ne legyél már ekkora pancser, bakker.
okt. 2. 07:17
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazon a véleményem vagyok,mint az előző hozzászólók. Annyit tennék még hozzá,hogy sokkal rosszabbul jársz,ha behunyod a szemed,és vele maradsz. Nem fogsz egyedül maradni,attól ne félj! Egy aprócska jó tanács: ne görcsösen keresd a következő kapcsolatot.
okt. 2. 13:33
 25/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat. Csak kíváncsi voltam a nép véleményére. Bevallom - pontosan egy éve - tavaly októberben szakítottam is vele, rögtön azután, hogy 2.5 év együttélés után benyögte, költözzünk szét, és járogassunk össze. Ez már nekem is sok volt. Sajnos semmi bizonyítékom nem volt akkor, csak jelek, egyre több. Mentségemre legyen szólva, hogy soha senki se csalt meg előtte, és akkor még nagyon szerelmes voltam belé. + a rengeteg munka a házán, és a fiával töltött sok idő. 2.5 éven át hallgattam, hogy az az én otthonom is, és az én ízlésem is benne van. És, hogy velem akarja felnevelni a fiát, akinek ott lehetek a ballagásán, és én adhatok tanácsot neki, ha elkezd ismerkedni. Megbíztam benne, ahogy 2.5 éven át. Egy éve, tavaly októberben elköltöztem a saját házamba. A fia sírt, és a nyakamba ugrott. Abban a pillanatban letiltott a saját és a fia mobiljáról, ahogy elhagytam a házát. Belül felújítottam a házam. 7 hónapja együtt élek a párommal. De úgy kezdtük, hogy egy ráutaló jelet nem vagyok hajlandó eltűrni soha többet senkinek, ha kifelé néz a kapcsolatból. Azonnal szakítás. A szakítás után fél évvel megtudtam, hogy valóban a szomszéd vállalkozóval jött össze. Már az utolsó 2 hónapban beszélgettek, össze jártak. Állítólag nem feküdtek le, amíg el nem tűntem. Már másnap reggel látták a házából kijönni a vállalkozót, miután elköltöztem. Csak erre vártak. Azóta is együtt élnek. 2-3 havonta tengerpartra és síelni járnak. A fia oda van a vállalkozóért, hogy milyen jó fej. Mivel letiltott mindenhonnan, sok dolgom ott maradt, még a kutyám háza, és a játékai is. Biztos szeretik nézegetni. Sokat tanultam belőle, már nem tudok olyan elvakult szerelmes lenni, és soha többet nem költözök senkihez. Most a nőnek kell oda tennie magát. A jelenlegi párkapcsolatom így sokkal jobban működik. Nem egészséges, ha túl nagy az anyagi különbség. És sokkal könnyebb nyugodtam az élet olyan nő mellett, aki nem egy karrierista, hanem egy átlagos nő. Teszem hozzá, azt hallottam, hogy az exem átjár takarítani és füvet nyírni a vállalkozó házába. Hát igen, oda kell tennie magát. Ilyen parti nem jön minden nap az útjába, és jövőre már 40 lesz. Létfenntartási szempontból tökéletesen megmagyarázható amit tett. Erkölcsileg egy hulladék. Bár a jelenlegi párom szerint 10-ből 9 nő anyagias. Elfogadom. Nem én mondtam, hanem egy nő. Végszóként az exem alkotott egy új fogalmat, magánéleti karrierista. Nem aranyásó, hiszen elég jól él. Sokat örökölt. De a munkában és anyagiakban képviselt gyarapodását, átemelte a magánéletébe is. Isten nyugosztalja P. Karolinát és F. Attilát, Sződligetről. Köszönöm, hogy meghallgattok. Sokáig tartott kihevernem, és túllépnem ezen az ügyön. Soha többet nem lesz ilyen. Már túl jó lett a szimatom.
okt. 2. 18:29
 26/32 anonim ***** válasza:
40%

Válaszoló: " 2.5 éve élünk együtt, és sose hallottam előtte erről a "barátról"...Nagyon nagy szerelem, nevelem a fiát, és felújítottam a házát, ami az én otthonom is. Legalábbis eddig. Mit tennétek? Hinnétek neki? Maradnátok ebben, vagy szakítanátok? Nem könnyű így 50 előtt."

Szintén válaszoló: "Bevallom - pontosan egy éve - tavaly októberben szakítottam is vele, rögtön azután, hogy 2.5 év együttélés után benyögte, költözzünk szét, és járogassunk össze."

Hogy a viharos fazsba telt egy év tegnap óta te kamugép? 😂😂

okt. 2. 20:02
 27/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem csak elmesélte mi történt vele és gondolom megerősítést várt hogy jól tette amit tett
okt. 2. 22:27
 28/32 A kérdező kommentje:
27/27 nagyjából talált. Egy év eltelt azóta. Azóta tanultam egy új szólást: "Isten mindenkire akkora terhet tesz, amekkorát elbír." Ennyi idő után az ember sokkal okosabb, tisztábban látsz. Mennyi mindent eltűrsz ha szerelmes vagy, felépítesz egy családot (még ha mozaik is), és már régóta nagyon meg akarnál állapodni. Sokáig az exem hiányzott, de egy ideje már látom, hogy egy igazi együtt élős egymásra számítós párkapcsolatra vágyom. Minek kéne olyan társ, aki évek múltán lecserél egy gondtalanabbra (gazdagabbra). Viszont ahogy az nagyon hiányzik. A jelenlegi párom előtt volt vagy 5 ismerkedésem. 37-50 év között. A helyzet katasztrófális. A ghosting nagyon megy, és hogy madárnak nézik az embert. A jelenlegi párom (46) se akar gyakorlatilag együtt élni, 7 hónap után. Majd alakul. Részemről becsületes tisztességes lenni. De ahogy látom 10-ből 9 nőt szinte csak az anyagaik érdeklik. Mintha még utoljára ráhajtanának a lehető leggazdagabb pasira. Persze az exem is ezt tette.
okt. 3. 09:14
 29/32 anonim ***** válasza:
65%
Mert lusták nem akarnak dolgozni azt várják hogy majd eltartják őket. Csak aztán ha nem lesz már meg ez a pasi akármiért is kb soha a büdös életbe nem fogják felvenni sehova...így is nehéz protekció nélkül jó munkát találni.
okt. 3. 10:18
 30/32 A kérdező kommentje:
Azért ez nem minden nőre igaz. A jelenlegi párom örökölt egy óbudai lakást. Az exem egy 150 m2 házat a Dunakanyarban. Nem kell nekik évtizedekig jelzálogot nyögni. Ahogy szokták mondani, csak megszületni volt nehéz nekik. Abban egyet értünk, hogy lusták, de motiválatlanok is. A gondtalan élethez, a gondtalanságot keresik. Vonzó a tanult, művelt férfi, de csak akkor ha gondtalan (gazdag).
okt. 3. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!