Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt a párom vagy sem? Még ha nem is
feküdtek le, de érzelmi megcsalás? Maradjak vele, vagy
szakítsak?
Figyelt kérdés
48 éves férfi vagyok (villamosmérnök), a párom 38 (auditor). A "barát" 49 (Ronda, mint a bűn, de jól menő gondtalan humorherold vállalkozó. Mindent a szüleinek, és a volt felesége családjának köszönhet). Kiderült, hogy a párom 2 hónapja, mikor munka után este 9-kor ért haza, az állításával ellentétben a bátyja gyerekkori barátjával volt a szomszéd utcából. 2.5 éve élünk együtt, és sose hallottam előtte erről a "barátról". A párom akkor azt mondta, hogy egy közös barátunkkal volt egy étteremben, és lemerült a mobilja. Kiderült, hogy hazugság. Kérdésemre, nem hajlandó semmit se mondani erről. Azután az este után egy hétig este 10-kor többször chatteltek. Állítólag közös munkáról. Azóta lefordítja a mobiljait. Kérdésemre azért, hogy ne zavarja a fény. De nappal is ezt teszi. Egyre zavarodottabb a párom viselkedése. Többször éjjel 10-kor dőlnek neki az üzenetek messenger-en. Az elmúlt 2 hétben 3 este valami barátnőjénél aludt, mert hogy 2.5 év után nem kell állandóan egymással lenni. Most kitalálta, hogy egy időre költözzek el a házamba (amit kiadok), és járogassunk össze, mert rájött, hogy 2.5 év után nem megy neki az együttélés. De nem akar szakítani. A mai napig rendszeresen szexelünk, és nagyon jó, intenzív. Azt mondja nagyon jó pasi vagyok. De teljes gondtalanságra vágyik. Rendszeresen egzotikus helyekre utazgatni, és mercire vagy BMW-re cserélni a használt Vectra-ját. Nagyon nehéz nem elfogultan látnom, és döntenem. Nagyon nagy szerelem, nevelem a fiát, és felújítottam a házát, ami az én otthonom is. Legalábbis eddig. Mit tennétek? Hinnétek neki? Maradnátok ebben, vagy szakítanátok? Nem könnyű így 50 előtt.
A szex jó. Külön költöznek, aztán néha találkoznak.
Csak több időt, pénzt, energiát ne áldozzon rá, akkor se, ha visszakuncsorogná magát.
Amúgy magától le fog kopni.
okt. 1. 18:37
12/32 anonim válasza:
Teljes gondtalanságra vágyik?
Mi a fene? Ezt a kifogàst se hallottam még, hogy miért lenne elfogadható a félre kufirc.😄 Én is vágyok a gondtalan életre meg a Bentley-re a garázsba, de mégse megyek félre, mert szeretem a férjemet. Téged viszont nem szeret a nő. Szexel veled is meg a vállalkozóval is. Épp azzal akihez kedve van. Hülye lenne kirakni téged, hiszen dupla phasz van, az egyik vásárolja neki a Valentino táskàt a Dolcséval, te meg addig újítod a lakását meg neveled azt a pulyát amelyik nem is tőled van. Brilliáns. Szerintem full hányinger ez a nő, de ha neked van gusztusod hozzá... Gondolj arra, hogy amikor a szájaba veszi a farkad akkor előtte egy másik férfi pumpálta tele spermával...
Neked ez így oké????
okt. 1. 18:56
13/32 anonim válasza:
"Élni akarok"
Így sem hallottad még?
okt. 1. 19:02
14/32 anonim válasza:
Ennél sokkal többet érdemelsz, hagyd csak, de ha nem jön neki össze a pasi és fut vissza hozzad, vissza ne fogadd!
okt. 1. 19:10
15/32 anonim válasza:
A francot akar ez a nő élni. Pénzes pasit akar, ez erről szól. Úgy gondolja, ha szétteszi a lábát, a gazdag csávó megszánja egy kis (drága) ajcsival vagy egy/több zsíros kis összeggel. Ezt jelenti a "gondtalanságra vágyik" kifejezés. Semmi köze nincsen ahhoz, hogy nem élte ki magát. Elég alja lehet ez a nő.
okt. 1. 19:15
16/32 anonim válasza:
Az összes eset amit sorolsz, az mind a megcsalás jele.
Igen, még a gyakori szex is, mert ilyenkor lelkiismeretből és terelésből is intenzívebbé válhat.
Rajtad áll, hogy neked ez így okés?
okt. 1. 19:18
17/32 anonim válasza:
Hát én nem szoktam itt mindenkinek rögtön azt mondani, hogy megcsalták.. de téged már sajnos biztosan.. a semmire nem küldene el, csak úgy, hogy már kipróbálta.
Egyszer sem aludt a barátnőjénél ebbe biztos lehetsz sajnos.
okt. 1. 19:23
18/32 anonim válasza:
Ha egyszer szeretem a párom akkor nem akarok hogy elköltözzön. Ő nem szeret téged most éppen más farka keltette fel a kíváncsiságát és nem akarja hogy útban legyél. Szakíts minél hamarabb.
okt. 1. 19:26
19/32 anonim válasza:
Undorito nő.
okt. 1. 19:47
20/32 anonim válasza:
Szerintem megcsalt, vagy hamarosan meg fog. Elköltöztet, hogy legyen hol csinálni. Ezekből a fura viselkedésekből arra következtetek, hogy titkol valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!