Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha tudom hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tudom hogy nem őszinte?

Figyelt kérdés

Sziasztok nagyon röviden a sztori. Pár hete furán viselkedik a párom Jeleztem fél hogy érzem hogy gond van de tagad csak azt mondja hogy túlgondolom eddig csak sejtettem de most sajnos már tudom hogy közel került egy férfihez.Fizikai megcsalás még nem volt.Szembesítem vele vagy adjak neki időt?

Érzem hogy küzd önmagával hogy mi legyen.

Tanácstalan vagyok.

Nők/Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Köszönöm.

Meg lehet ezt még oldani?

okt. 11. 10:51
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

"Hát ha elhiszitek ha nem a szexel semmi baj nincs és soha nem is volt se a mennyiséggel se a minőséggel."

Akkor meg mit nyafogsz? 🤣

Amúgy meg hazudsz, mert mondtad, hogy külön alszol tőle. 🤣

okt. 16. 09:31
 42/46 A kérdező kommentje:
1 éjszaka volt csak külön mert nem akarta hogy ez legyen és én engedtem neki.
okt. 16. 15:23
 43/46 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit nyafogsz? 🤣
okt. 16. 15:37
 44/46 anonim ***** válasza:
62%
legyél már férfi ott hagyott egy másik fasziért ami nem jött össze. ezért visszajött. ez a csaj kihasznál növessz tököt és szakíts
okt. 21. 20:04
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy nőnek nem (csak) a szex hiányozhat.

Ott van a lelki elhanyagolás. A "nem tudtam rá úgy nézni, mint férfire", a "fellángolás", "ő az igazi érzés" stb.

okt. 21. 22:21
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

45#

Jól mondod és ilyenkor szokták a férfiak fejbe lőni magukat.

Kb a férfiak élete a nők mellett arról szól, hogy,a nő a férfit hibáztatja mindenért.

És akkor jönnek ezek a dolgok elő..

A férfiak nagy része meghal 60 évesen mert ezt idegileg kibírni nem lehet. Majd a nők, hát igen a nők szívósabbak..

Tisztelet a kivételeknek!

okt. 22. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!