Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tudom hogy nem őszinte?
Sziasztok nagyon röviden a sztori. Pár hete furán viselkedik a párom Jeleztem fél hogy érzem hogy gond van de tagad csak azt mondja hogy túlgondolom eddig csak sejtettem de most sajnos már tudom hogy közel került egy férfihez.Fizikai megcsalás még nem volt.Szembesítem vele vagy adjak neki időt?
Érzem hogy küzd önmagával hogy mi legyen.
Tanácstalan vagyok.
Nők/Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Köszönöm.
Meg lehet ezt még oldani?
Érdekes tudjátok amikor már sejtettem hogy baj van közöltem vele hogy ha menni akar menjen mert nekem ez így nem jó Azt mondta hogy nem akar.
Pár nappal ezelőtt pedig megkérdezem hogy szüksége van e "térre" azt mondta hogy nem.
Ha el akar hagyni akkor mire vár?! Talán nem akarja másodszor is kimondani hogy vége és arra vár hogy én tegyem meg?
Mi lenn a jobb döntés? Válaszút elé állítani adni neki gondolkodási időt ahogy vagy csak közölni vele hogy részemről vége?
Köszönöm a válaszokat
Nekem is volt ilyen hangulatingadozásos, fellángolós nővel dolgom.
Tudom könnyű mondani kívülálloként,de én szakítanék vele pláne, ha már többször is megcsinálta ezt..
Nincs rosszabb egy varriálos, bizonytalan nőnél mert teljesen kiszámíthatatlan..
Volt, hogy házas nő akinek gyereke , férje volt mondta, hogy bármikor hívhatom, én sosem zavarok. Szerelmet is vallott.. aztán mikor már én is bele szerettem akkor meg jött a 180 fokos fordulat.. hát nekem férjem van...ez csak egy kis fellángolás volt.. lépj túl..
Aha. Akkor mi pasik is hülyitsük a nőket, adjunk meg nekik mindent pár hónapig, aztán mikor szeretnek minket akkor szépen változzunk meg 180fokot,legyünk bunkók és közöljük, hogy bocsi ez csak egy kis fellángolás volt. Tegnap még azt gondoltam, hogy szeretlek, de ma jött egy jobb opció mint te. De ne legyél ideges!! Értsél meg engem, léojél túl és fogadd el, hogy ez csak egy kis fellángolás volt. Ja, hogy te többet láttál bele.. kis naiv..
Így jártál..
Szia!
Bocsánat nem akarok ünneprontó lenni, de simán lehet hogy azért jött vissza hozzad 3 hét múlva, mert a srácnak mégsem kellett vagy szimplán felszívódott. Nekem az érződik ebből a történetből hogy ő már ezt elengedte és addig van veled ameddig nincs neki fix másik férfi az életében. Ülj le vele beszélni ha szereted és megpróbálhatjátok rendbe hozni a kapcsolatot, de ez nagyon sok munka.
Ugyan az a férfi ebben biztos vagyok és családja is van.
És ha nem hajlandó kommunikálni? És csak tagadni fog mindent? Mit tegyek?
"És ha nem hajlandó kommunikálni? És csak tagadni fog mindent? Mit tegyek?"
És ha ...? Majd meglátod, hogyan reagál. Fogj hozzá, öntsetek tiszta vizet a pohárba. Ne vádold, éreztesd, hogy szereted, persze csak ha tényleg úgy van.
Közöltem vele ma este hogy szeretném ha külön aludnánk mert hogy nekem ez így nem jó. Próbálta elviccelni de látta hogy ez nem vicc. Sírt hogy ne csináljam ezt hogy hozzám akar bújni és úgy csucsukálni. volt egy beszélgetés azt mondat teljes a káosz benne és össze van zavarodva hogy egyszer úgy érzi szeret egyszer hogy csak megszokásból van velem. Nem mertem neki elmondani hogy tudok mindent de utaltam rá többször is hogy ránk kellene figyelnie. Bíztam benne hogy hátha kijön belőle de nem szólalt meg hiába kértem hogy mondjon valamit.csak csendben figyelt és sírt ismerem őt nagyon jól tudta hogy mire gondolok. Kérte hogy ölelhessen meg sírt annyit mondott hogy tele van "mocsokkal" amit elnyom magában de semmi többet hiába kértem hogy beszéljen.(Sajnos félek én is szembesülni az igazsággal).Nagyon nehéz.
Tudom gyenge vagyok de első gyermekkori szerelem és nem a 20 as éveinkben vagyunk.
Azt mondta nem tudja elképzelni az életet nélkülem hát én sem nélküle.
Szeretem nagyon nehéz elengednem.
Várom a holnapot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!