Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tudom hogy nem őszinte?
Sziasztok nagyon röviden a sztori. Pár hete furán viselkedik a párom Jeleztem fél hogy érzem hogy gond van de tagad csak azt mondja hogy túlgondolom eddig csak sejtettem de most sajnos már tudom hogy közel került egy férfihez.Fizikai megcsalás még nem volt.Szembesítem vele vagy adjak neki időt?
Érzem hogy küzd önmagával hogy mi legyen.
Tanácstalan vagyok.
Nők/Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Köszönöm.
Meg lehet ezt még oldani?
Ahogy #20 is írja.
De neked is jobb lesz ha minél előbb szakítotok. Úgy előbb indul a gyógyulás is. Annak nincs értelme, hogy visszaengedd, meg megbocsáss neki, majd 1 hónap vagy 5 év múlva teszi meg ugyanezt és szó nélkül lelép.
Szeret téged, de nem mint férfit. Inkább bűntudata van miattad. Tele van mocsokkal a feje?
Hát ez azt jelenti, hogy gondolatban a másik pasival kefél orrba, szájba, de lehet már a valóságban is.
Ő sem tudja, hogy miért, de a másik pasihoz vonzódik.
Tipikus,esete mikor a nő nem akar felelősséget vállalni q tetteiért. Megy a sírás, hogy megússza és értsék őt meg akkor is, ha full logikátlan..
Ha te szakítasz vele akkor könnyebb lesz neked egy kicsivel. Ha viszont kiderül, hogy csal téged és mást szeret az fájdalmasabb lesz..
"Nem mertem neki elmondani hogy tudok mindent de utaltam rá többször is hogy ránk kellene figyelnie. Bíztam benne hogy hátha kijön belőle de nem szólalt meg hiába kértem hogy mondjon valamit.csak csendben figyelt és sírt ismerem őt nagyon jól tudta hogy mire gondolok."
Lehet, hogy teljesen más a helyzet, mint amit gondolsz. Szavak nélkül nem fog menni a tisztázás. Ha most félreértitek egymást, mert csak találgattok de nem beszéltek, lehet, elveszítitek egymást, pedig nem kéne.
Erős kötelék van köztetek, de csak szeretet.
A lányt meg vagy viszi a vére, vagy beleszeretett a pasasba.
Munkatársak?
Én is ismerek ilyen 50 körüli nőt, felnőtt gyerekeik vannak a férjével, gazdagok, de a nő bolond, vinné a vére minden pasihoz.
Közben házias és családcentrikus és királynőként vonul a férje mellett.
Nem munkatársak.
Nem tudom hogy hol találkoztak és mikor de nagy a távolság. Találkozni jelenleg biztos nem tudnak ez 100%
Hát ez elég gusztustalan már számomra. El se hiszem hogy ezt teszi. Mintha nem is az az ember lenne akit eddig szerettem ismertem.Most is csak nézem és kérdezem magamtól hogy ki ez?! Nem is ismerem. Szívem megszakad annyira fáj. Nem tudom feldolgozni
"Szembesítem vele vagy adjak neki időt?"
Időt? Mire? Minek?
Jobb, ha tisztázzátok a dolgot.
"Most is csak nézem és kérdezem magamtól hogy ki ez?! Nem is ismerem. Szívem megszakad annyira fáj. Nem tudom feldolgozni"
Ismerős érzés, nekem az segített, hogy elfoglaltam magam.
Ha jó nő, dugjad amíg lehet, aztán ágyő!
Egyébként igen, annyira ki kéne elégíteni a csajt minden nap, hogy ne vágyjon másnak a farkára.
Ha viszont szerelmes a másik pasasba, akkor megvárod, míg kiábrándul belőle.
De a helyedben akkor is dugnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!