Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tudom hogy nem őszinte?
Sziasztok nagyon röviden a sztori. Pár hete furán viselkedik a párom Jeleztem fél hogy érzem hogy gond van de tagad csak azt mondja hogy túlgondolom eddig csak sejtettem de most sajnos már tudom hogy közel került egy férfihez.Fizikai megcsalás még nem volt.Szembesítem vele vagy adjak neki időt?
Érzem hogy küzd önmagával hogy mi legyen.
Tanácstalan vagyok.
Nők/Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Köszönöm.
Meg lehet ezt még oldani?
Igen talán az lenne a legjobb ha szembesíteném minél hamarabb és én mondanám ki hogy vége akkor még lehet hogy észbe kapna.
Sajnos a múltban tett már rá megjegyzést hogy én sose tudnám őt elhagyni.
Nézd, amikor én a párod helyzetébe kerültem, az akkor fordult elő, mikor a férjem egy barom volt hónapokig, hazahozta a munkahelyi stresszt és rajtam meg a gyerekemen töltötte ki (nem ő az apja). Mindenért dühöngött, passzív-agresszív volt, manipulatív. Mindezekhez piálgatni is kezdett.
Észrevette rajtam a változást, dolgozott magán és a helyzeten. Esetünkben sem történt fizikai dolog, de ha szituáció adódik, nem biztos, hogy helyes döntést hozok. Nagyon boldogtalan voltam.
Biztos vagy benne, hogy a kialakult helyzetért te nem vagy felelős?
Hogy milyen a kapcsolatunk?
Egy évvel ezelőtt elhagyott sajnos az én hibám miatt.elhanyagoltam néha csúnyán viselkedtem vele. Akkoriban összecsaptak a hullámok a fejem(ünk) felett. Tudom ez nem mentség. Különlét alatt mindig ő keresett(üzenetekben)és én mindig itt voltam neki. Nem zaklattam hagytam (Néha azt éreztette hogy akarja folytatni néha hogy nem)Aztán egy utolsó üzenetében leírta hogy megismert valakit és érez iránta is valamit és megszakította a kapcsolatot velem kb 3 hétre utanna megint megkeresett hogy hozzuk rendbe hogy szeret. Nagyon boldog voltam belementem mert szeretem és tudom most már hogy csak őt akarom. Azóta egy hangos szó nincs mindent megteszek érte/értünk. A másik férfiról kérdeztem de nem akart róla beszélni azt mondta hogy csak egy fellángolás volt és lezárta.Azóta Nagyon jó volt minden de most valamiért megváltozott. Hiába próbálom vele megbeszélni hogy mi a probléma nem hajlandó nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!