Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha bocsanatot kert valaki es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bocsanatot kert valaki es nem nez a szemembe az mennyire őszinte?

Figyelt kérdés

Lehajtott fejjel beszelet eleg halkan

Nem nagyon nezett a szemembe

Most ennyire szegyelte magat vagy nem volt őszinte bocsanatkeres?

2022. júl. 12. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás kategóriában van a kérdés. Nekem akkor már mindegy hogy őszinte megbánás vagy szégyelli magát. Mehet Isten hírével.
2022. júl. 12. 18:58
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy szégyelte magát, lehet, hogy nehezen kér bocsánatot és lehet az is, hogy nem volt őszinte. Bár szerintem az utóbbi elég valószínűtlen. Aki nem venné komolyan a bocsánatkérést az vagy nem kérne bocsánatot, vagy a szemedbe hazudna és menne minden tovább.
2022. júl. 12. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megválaszolni, mert embere válogatja ki hogyan kér bocsánatot. Idővel megtudod. Ha meg tudsz bocsátani, tedd meg, de ha később valamin összekaptok, ezt ne vesd a szemére, mert olaj lenne a tűzre, nagyon összeveszhetnétek.
2022. júl. 12. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebből az ég világon semmi sem derül ki! Ha a szemedbe néz, hangosan mondja, és baromi meggyőző is hazudhat.

Mit kell megbocsátani, és milyen, mennyi idős kapcsolatban?

2022. júl. 12. 19:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalást szerintem nem is lehet megbánni, ugyanis azt minden esetben (ha veletlen diszkobaleset is), egy előzetes döntés előzi meg, hogy ha alkalom van rá, nem fog nemet mondani.

Egy előzetesen hozott döntést amit valaki még véghez is visz azaz meg is teszi, ott a megbánás valami abszurdum.

Mar előtte nem volt senki a párja a szemében, és ráadásul még ezt meg is koronázta a tettel.

Megbánni azt szokták csak, hogy kiderült.

2022. júl. 12. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A bocsanatkérés is csak arrol szol, hogy a másik ne haragudjon es nem arrol, hogy ő haragudna saját magára.
2022. júl. 12. 20:00
 7/11 A kérdező kommentje:

3 honapos kapcsolat ha annak lehet nevezni

De szinte egyutt laktunk

Gyakorlatilag talaltam egy telefonbeszelgetest amibe beprobalkozott egy csajnal de a csaj elutasitotta

Ha testileg nem is de erzelmileg megcsalt

2022. júl. 12. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Bepróbálkozott a csajnál"

Mi a kérdés? Lapát.

2022. júl. 12. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalásnál teljesen mindegy, hogy hova néz, ha annyira bánná, nem tette volna meg...😂 Nem csúszik az ember random más nemiszervébe az utcán, van ideje közben is ezt átgondolni. Ő baja, keressen magának új kapcsolatot. 🤷‍♀️
2022. júl. 12. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

Nekem akkor őszinte amikor nem nézek a szemébe a másiknak. Mert akkor a szégyen miatt nem nézek.

Amúgy simán a szemébe mondom 'csakazértis' alapon

2022. júl. 12. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!