Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bocsanatot kert valaki es nem nez a szemembe az mennyire őszinte?
Lehajtott fejjel beszelet eleg halkan
Nem nagyon nezett a szemembe
Most ennyire szegyelte magat vagy nem volt őszinte bocsanatkeres?
Ebből az ég világon semmi sem derül ki! Ha a szemedbe néz, hangosan mondja, és baromi meggyőző is hazudhat.
Mit kell megbocsátani, és milyen, mennyi idős kapcsolatban?
Megcsalást szerintem nem is lehet megbánni, ugyanis azt minden esetben (ha veletlen diszkobaleset is), egy előzetes döntés előzi meg, hogy ha alkalom van rá, nem fog nemet mondani.
Egy előzetesen hozott döntést amit valaki még véghez is visz azaz meg is teszi, ott a megbánás valami abszurdum.
Mar előtte nem volt senki a párja a szemében, és ráadásul még ezt meg is koronázta a tettel.
Megbánni azt szokták csak, hogy kiderült.
3 honapos kapcsolat ha annak lehet nevezni
De szinte egyutt laktunk
Gyakorlatilag talaltam egy telefonbeszelgetest amibe beprobalkozott egy csajnal de a csaj elutasitotta
Ha testileg nem is de erzelmileg megcsalt
"Bepróbálkozott a csajnál"
Mi a kérdés? Lapát.
Nekem akkor őszinte amikor nem nézek a szemébe a másiknak. Mert akkor a szégyen miatt nem nézek.
Amúgy simán a szemébe mondom 'csakazértis' alapon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!