Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltűnt 2-3 hétre a pasi, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt 2-3 hétre a pasi, most bocsánatot kért?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit instagramon. Nagyon jól alakultak a dolgok, totál egy húron pendültünk. 2 hónapon át beszélgettünk, aztán eltűnt 2-3 hétre. Igaz, mondta hogy most nagyon szét van, mert galiba van az életében, túl sok neki most hogy minden területen változások vannak... Így én nem erőltettem a csetelést, ő sem keresett. Viszont pont ebben az időszakban utaztam a városába, így szóltam neki hogy ott leszek és összefuthatunk ha ráér..persze nem ért rá (pedig az ország túlfelén lakik). Most pedig hirtelen felbukkant és bocsánatot kért, leírta hogy nagyon szét van az élete és sajnálja hogy nem írt. Most fogalmam sincs, hogy álljak hozzá, egyelőre nem válaszoltam. Őszintén, én iszonyat bizakodó voltam vele kapcsolatban, még senkinél nem éreztem azt, amit nála már pár beszélgetés után. Szóval nagyon rossz volt, hogy így eltűnt, győzködtem magam hogy el kell felejtenem és kb mostanra sikerült is nagyjából..viszont most hogy újra írt, nem tudom, merjek-e belemenni ebbe újra..mert nem akarom hogy újra eltűnjön. Szívesen találkoznék vele, ha már 2 hónapon át beszélgettünk, jó lenne látni mégis élőben mi alakul köztünk, de én biztos nem utazok miatta egy km-t sem most ezek után.
2021. okt. 23. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Oké
2021. okt. 23. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd, ha szét van az élete, csak szenvedés lesz, főleg, hogy ilyen távol lakik. Ne legyen igazam, de lehet van párkapcsolata és csak szórakozás voltál, ezért sem akart találkozni.

Tapasztalatom alapján, ha valakivel 2 héten belül nem tudsz netről találkozni (nyomós konkrét ok, kitűzött időpont nélkül), nem éri meg a további erőfeszítést.

2021. okt. 23. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Messze lakik, szetcsuszott, nem tud kommunikalni, megbizhatatlan.

Konolyan nincs eleg problemad hogy meg egy ilyen kolinc is kell a nyakadva?

2021. okt. 23. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szét van az életem, most nem tudom, mit akarok összes vesztegettem több mint 2 évet az életemből. Több hetes/hónapos ghostingolások, majd újra felbukkanások. Az ilyen soha nem fogja tudni, mit akar - veled kapcsolatban. A legfőbb érték, amit valakinek adhatsz, az a saját időd, mert ezt már soha nem fogod visszakapni. Jól gondold meg, kire éri meg áldozni belőle.
2021. okt. 23. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
*ilyen pasira vesztegettem az időmet
2021. okt. 23. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg neki ezt amit ide. Hogy fontos neked ez, de új formában szeretnéd folytatni, ha elég bátor ehhez. Hogy találkozni akarsz és szeretnéd ha a lakhelyedre jönne.

Ne játszmázz, ne agyalj előre így úgy mi lenne azt mondd ami igaz ami van

2021. okt. 23. 23:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Távkapcsolat reménytelen.
2021. okt. 23. 23:46
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

en hagynam a francba. aki mar az elejen igy eltunik es ezt a ‘szetvagyok esve’ szar dumat nyomatja, az mindig gyanus. en azoktol hallottam mindig ezt, akik osszeszedtek valami not, aztan kesobb megse jott ossze azzal a csajjal a dolog es akkor ujra megkerestek ezzen a bena szoveggel takarozva.

amugy az is fura, h 2 honap alatt egy talalkozot nem tudtatok osszehozni. marmint ertem, h tavolsag meg minden, de ha valaki igazan erdekel, ennyi ido alatt meg lehet oldani valahogy.

2021. okt. 24. 01:52
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Első szabály.

Eltűnt mielőtt jelezte volna hogy bocsánat de most nem tud foglalkozni veled.

Ez már óvatosságra intő.

Második szabály

Visszatérte után sem jelzi hogy miért tűnt el. Hm. Ez még jobban óvatosságra intő.

Sorolhatnám a szabályokat, de ha a chat közben is eltűnik miközben tök jót beszélgettek és tőmondatokban válaszol akkor ne gondolkozz azon hogy mit csinálj.

De amugy nem magyarázza el mi a problem. Nem találkoztatok. Tippem szerint se videochat, se telefon beszélgetés nem volt gyakorlatilag nem is ismered.

Ez így önmagában is Red Flag még akkor is ha valami zseni FBI ügynök lenne. Oh bocs ők valószínűleg olyan profik hogy ilyen meg se fordulna a fejedben mert tudnak ugy kommunikalni őszintén hogy ne kezdj hülyeségeket kombinálni.

2021. okt. 24. 06:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"az ország túlfelén lakik"

Az egészben ez a lényeg! Akartok egymástól valami komolyat? Ha ezt tovább gondolom akkor ki költözne a másik városába? Hogy lennének megszervezve a randik ahol jobban megismernétek egymást?

Gondolom sehogy, mert az "ország túlfelén lakik"!

Kell ez neked? Akarod bonyolítani az életedet? Arról nem is beszélve, hogy úgy tűnik csak te töröd magad, hogy legyen ebből valami!

2021. okt. 24. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.