Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltűnt 2-3 hétre a pasi, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűnt 2-3 hétre a pasi, most bocsánatot kért?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit instagramon. Nagyon jól alakultak a dolgok, totál egy húron pendültünk. 2 hónapon át beszélgettünk, aztán eltűnt 2-3 hétre. Igaz, mondta hogy most nagyon szét van, mert galiba van az életében, túl sok neki most hogy minden területen változások vannak... Így én nem erőltettem a csetelést, ő sem keresett. Viszont pont ebben az időszakban utaztam a városába, így szóltam neki hogy ott leszek és összefuthatunk ha ráér..persze nem ért rá (pedig az ország túlfelén lakik). Most pedig hirtelen felbukkant és bocsánatot kért, leírta hogy nagyon szét van az élete és sajnálja hogy nem írt. Most fogalmam sincs, hogy álljak hozzá, egyelőre nem válaszoltam. Őszintén, én iszonyat bizakodó voltam vele kapcsolatban, még senkinél nem éreztem azt, amit nála már pár beszélgetés után. Szóval nagyon rossz volt, hogy így eltűnt, győzködtem magam hogy el kell felejtenem és kb mostanra sikerült is nagyjából..viszont most hogy újra írt, nem tudom, merjek-e belemenni ebbe újra..mert nem akarom hogy újra eltűnjön. Szívesen találkoznék vele, ha már 2 hónapon át beszélgettünk, jó lenne látni mégis élőben mi alakul köztünk, de én biztos nem utazok miatta egy km-t sem most ezek után.
2021. okt. 23. 22:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Most is csak azért került elő, mert most megint biztonságos távolságban van tőled. Komolytalan az egész.
2021. okt. 25. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!