Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kért már bocsánatot tőletek a megcsaló fél?
Igen volt rá precedens, a karácsonyt még együtt töltöttük, és elment előszilveszterezni a barátnőivel és bepasizott. Pont szilveszteri ebéd után mondta el, láttam hogy valami nagyon zavarja, rákérdeztem, elmondta. Nyugodtan végighallgattam, bocsánatot kért, közben sírva fakadt. Annyit mondtam neki, hogy átgondolom a dolgot, külön mentünk szilveszterezni. Haverokkal elmentem egy házibuliba vidékre és nem fogtam vissza magam, átmulattuk az egész éjszakát, jó emlék maradt. Új év első napján a józanodás után felkerestem a lakásán és elhoztam a cuccaimat, újra sírva fakadt, megnyugtattam és leléptem.
Nem váltunk el haragban, mai napig tartjuk a kapcsolatot, de nem vagyunk barátok csak ismerős szinten.
Nyilván a bocsánat egy formaiság de ezek elvesztek a mai világban. Változtatni nem változtatna semmin sem de meg minsig jobb mint amit a nők nagyrésze csinál.
Ugyanis egyfajta védekezés amikor a nő támadni kezd. Sok csalfa nő még neki feszül a párjának mert ez egy ösztönös védekezés. Ehhez társul sokszor egy felépített álvalóság melybe annyira beleloholhák magukat hogy saját maguk is elhiszik...pl az utóbbi időkben eszméletlen buta veled a lány azt várja hogy valami csúnyát visszaszólj aztán arra hivatkozva dobnak/csalnak hogy bunkó vagy velük már nem vagy a régi vagy hogy nem boldogak melletted.
Kérdés hogy ennek megoldása -e a megcsalás hosszútávon? Kérdés hogy miért veszett el az emberi érzés és a humánum? Fogyasztói elvek pénz média?
Miért veszett el a kommunikáció? Okos telefon? Internet?
Hiányolom a SZIVET a mai társadalomból mert egyre inkább gépies motorizált világot élünk ahol a másik eltaposásával lehet igazán érvényesülni
Üdv
Elvis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!