Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha tudom hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tudom hogy nem őszinte?

Figyelt kérdés

Sziasztok nagyon röviden a sztori. Pár hete furán viselkedik a párom Jeleztem fél hogy érzem hogy gond van de tagad csak azt mondja hogy túlgondolom eddig csak sejtettem de most sajnos már tudom hogy közel került egy férfihez.Fizikai megcsalás még nem volt.Szembesítem vele vagy adjak neki időt?

Érzem hogy küzd önmagával hogy mi legyen.

Tanácstalan vagyok.

Nők/Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Köszönöm.

Meg lehet ezt még oldani?

okt. 11. 10:51
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Hogy érted azt hogy nem bízik bennem?! Kifejtenéd légyszi?

Köszönöm

okt. 15. 20:15
 32/46 A kérdező kommentje:

"Ha viszont szerelmes a másik pasasba, akkor megvárod, míg kiábrándul belőle."

Hát az azzal fog járni hogy megd...ja párszor és a pali visszamegy a családjához?!

Tiszta vicc ez az egész

okt. 15. 20:47
 33/46 anonim ***** válasza:
33%
Ha bízna benned, akkor nem küzdene az érzéseivel és nem járna a másikon az esze.
okt. 15. 20:49
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig de nem értem mi köze a bizalomnak a félredugáshoz? Szerintem kb nulla. Ha megkívánt mást akkor nem azért mert bízik vagy nem. Megkívánt valakit és csak az emberen függ, hogy tudja illetve akarja e kezelni vagy átadja magát a vágynak.
okt. 15. 21:26
 35/46 A kérdező kommentje:

miért nem bízik bennem?

Fél évre itt hagyott aztán visszaporszívózott hogy ő szeret meg próbáljuk meg. Minden rendben volt aztán 6 hónap után megint nem bízik bennem.

Telibe hazudta hogy így szeret meg úgy szeret aztán hirtelen mint amit elvágtak. 180 fokos fordulat.

Hát q..vára nem értem a nőket de szerintem ők sem magukat.

okt. 15. 21:34
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

#35 most kezdődik az áldozathibáztatás!

Te vagy az oka mindennek mert "elhanyagoltál", "nem foglalkoztál velem, a kapcsolatunkkal", "elnyomtál", "melletted nem lehettem igazi nő", "nem tudtam rád felnézni, mint férfire", "nem tudtam bízni benned", "te kezdtél el furán viselkedni" stb.

Nehogy elhidd...

okt. 15. 23:27
 37/46 A kérdező kommentje:

És valóban ezt történik 😳

Agyam megáll

És mi a következő?!

okt. 16. 01:05
 38/46 anonim ***** válasza:
33%

Nyafogás helyett férfinak kéne végre lenned és ki kéne elégíteni a csajt minden nap rendesen, hogy ne kívánkozzon szeretők után.

Ennek kéne következnie, de te alkalmatlan vagy rá, inkább nyafogsz, mint egy kislány.

okt. 16. 04:10
 39/46 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező stílusa erősen hajaz itt egy másik elmebeteg nyavalygó pasasra, aki 30 éves házasság után gyanakodott így a feleségére, hogy az kavar a főnökkel a vendéglátóhelyen, ahol dolgozik...
okt. 16. 04:12
 40/46 A kérdező kommentje:
Hát ha elhiszitek ha nem a szexel semmi baj nincs és soha nem is volt se a mennyiséggel se a minőséggel.
okt. 16. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!