Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem akart 2. Gyereket. Most vagyok 7 hónapos terhes és kiderült 1 éve van szeretője?
Figyelt kérdés
Én mem vettem észre semmit, itthon jó férj jó apa, szeretője buktatta leszept. 24. 18:12
21/22 anonim válasza:
21. Hát ez nem így van. Nem mondta volna meg,ha a szerető nem buktatja le. A másik nő így akarta kibillenteni a házasságából. A szeretők nagy része ugyanis egy idő után már többet akar.
22/22 anonim válasza:
Az tény hogy nem szeret téged, és nem tisztel, különben nem kefélne félre. Azzal hogy megint felcsinált, az volt a célja, hogy magához kössön, hátha így kisebb eséllyel hagyod el.
Szerintem az iilyen undorító féreg emberrel egy nő sem lehet boldog. Megbízni ezek után nem lehet benne, úgyis újra meg fog csalni. Ez már nem házasság, csak egy rossz vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!