Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem akart 2. Gyereket. Most vagyok 7 hónapos terhes és kiderült 1 éve van szeretője?
Figyelt kérdés
Én mem vettem észre semmit, itthon jó férj jó apa, szeretője buktatta leszept. 24. 18:12
11/22 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ne mi döntsük el, hogy el akarsz-e válni!
12/22 A kérdező kommentje:
Inkább vélemény érdekelne , hogy lehetünk e boldogok ezek után
szept. 24. 19:04
14/22 anonim válasza:
Nehéz a bizalmat visszaültetni, rajtatok múlik. Ezt senki nem tudhatja. Ha szeret és tisztel téged, nem csal meg. Nyilván most megalázottnak érzed magad, de ezt vele kell megbeszélni illetve az okát kideríteni.
15/22 anonim válasza:
Lepontozhattok, de attól még ízlelgessétek. Ez az áldozathibázatatás pszichológiája. Ha az áldozat valamit rosszul csinált, ki kell deríteni, mit, és én az jól fogom csinálni.
16/22 A kérdező kommentje:
Nem éreztem azt hogy a férjem bármiben hiányt szenvedett volna
szept. 24. 19:20
17/22 anonim válasza:
Én arra próbálok rávilágítani, hogy a párodat kell megkérdezni a miértekről. Nem biztos, hogy te tehetsz róla. Lehet megtetszett neki, változatosságra vágyott bármi. Nemcsak te lehetsz hibás. A lényeg, hogy kommunikáció! Kérdezd meg tőle.
18/22 anonim válasza:
A párkapcsolatok legalább a felében van az egyik félnek szeretője.Ne legyen már senki olyan naiv, hogy ő kell egy életen át. Az ember nem monogám. Vannak viszont olyan okok, ami miatt nem lépnek ki a családi kötelékből. Ez ilyen egyszerú.
19/22 anonim válasza:
Pasiknak kell az újdonság, attól még szerethet téged.
20/22 anonim válasza:
Pont azért szeretett volna 2. gyereket, mert bűntudata volt és azt gondolta majd akkor abbahagyja ha összejön.
Aztán persze így tologatta. "Majd ha terhes lesz", "Majd ha megszületik..." stb.
Ha most csalt, amikor minden idilli volt, akkor később milyen lesz majd, amikor hullámvölgybe lesztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!