Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 7 hónapos terhesen elhagyott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónapos terhesen elhagyott a párom, hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Most nyáron lennénk 5 éve együtt, a mai nap összeszedte a cuccait és itt hagyott. Kb karácsony óta minden nap összezörrentünk, könyörögtem hogy valahogy változzunk és mentsük meg ezt, de nem ment, hiába mondta hogy változik egyre rosszabb lett. 95%ban anyósomon ment a veszekedés aki gyűlöl engem, 1x se kérdezné meg mivan velünk (páromat is leszarja), engem ez nem érdekelne, de ennek ellenére a nyakunkon van állandóan, ellenszenveskedik körülöttem mit hogy csináljunk pedig semmit nem segített nekünk soha, még anyámnak is pofázott aki hozzátenném hogy alánktette a házat meg nagyon sok mindenben segített anyagilag is amíg különköltöztünk, és a babánknak is mindent megad. Anyós meg jön a használt, megunt sz”rjaival már nem tudom mit mondjak sokszor neki mert megbántani meg nem akartam de nem ért a szóból sose. Így elsőre úgy tűnhet irígy ránk, de közbe meg nem győzi hangsúlyozni hogy a másik fiának milyen jól megy a szekér külföldön. (Aki 17 évesen kimenekült előlük). Párom valamiért nagyon szereti az édesanyját, nem akartam ellene hergelni, de azért nagyon sok dolog rosszul esik nekem amit az anyja csinál, ha az én anyám csesztetné azonnal mellé állnék.. főleg úgy hogy kismama vagyok. Nagyon szeretem a jövendőbeli gyermekem apját de nekem ez nagyon betett, és mint ahogy látszik neki is. Mit tudnék tenni? Azt írta hiányozni fogok neki és hogy szeret minket, de mégis minden érzelem nélküli fejjel hagyott itt engem a sirva fakadasom kozepette. Ezen kivul jo volt a kapcsolatunk, de az teny es valo hogy ez igy nem mehetett tovabb
2023. febr. 9. 16:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Na itt elég sok kérdés van.Nem kehet hogy van neki valaki???Egyàltalàn hova ment?
2023. febr. 9. 16:30
 2/19 A kérdező kommentje:

igen akad 😅 bocsanat is ezert csak most kicsit osszezuhant alattam a talaj

a szuleihez ment vissza

2023. febr. 9. 16:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Besikerült a baba?

Eddig ez hogy nem jött ki?

Ha nem a anyósotokkal éltek együtt hogy ment eddig ezen a veszekedès?

Párod jó tróger egy ember, kutyát kellett volna inkább tartania, ott kevésbé kell vàllalnia a felelősséget.

2023. febr. 9. 16:46
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Úgy, hogy csak a kicsi egészségét veszed figyelembe! Egy senkiházi miatt miért kell szenvedni? A stressz, szomorúság nem jól hat a kisbabára, szóval szedd össze magad.
2023. febr. 9. 16:48
 5/19 A kérdező kommentje:

Az tulzas hogy becsuszott de nem kifejezetten terveztuk, jol megvoltunk, ugy voltunk vele hogyha akar keszenallunk ra, de inkabb a parom adta alam a lovat en meg orultem is neki mert mindig is imadtam a gyerekeket.

Eddig nem jarkalt a nyakunkra az anyja mert messzebb laktunk, + ugye eddig nem is tekintett ram teljeserteku csaladtagkent (bar most is csak piszkalni tud)

Igen sajnos ezt mostanaban en is nagyon belattam hogy felelotlen..

2023. febr. 9. 16:52
 6/19 A kérdező kommentje:
#4 koszonom! ezen vagyok en is, csak sokkal erzekenyebb is vagyok mint most de probalok eros maradni, tenyleg o az elso
2023. febr. 9. 16:53
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
#7! Hét hónapos magzatot??? Mondd, te elmebeteg vagy?
2023. febr. 9. 17:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hidd el ha nem lépett volna le akkor sem működne a kapcsolat. Egyszerűen nem szerelmes, a kicsi miatt is folyamatosan veszekednétek és az nagyon árt neki. Akkor inkább neveld egyedül, lehet más pasas idővel képbe kerül, aki téged és őt is szeretné. Nem te lennél az egyedüli egyedülálló anyuka a világon sajnos.

Készülj az anyaságra, mert annak a picinkónak óriási szüksége lesz rád, ne ő szívja meg,nem tehet semmiről, az exed meg fizesse a gyerektartást.

2023. febr. 9. 17:11
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

Véletlenül felpontoztam a 7-es valaszolót.

Kérdező, amit tehetsz, hogy a kicsire koncentrálj.

2023. febr. 9. 17:14
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet visszamegy majd hozzatok idővel
2023. febr. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!