Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal van már egy kisfiun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal van már egy kisfiunk, aki most 7 hónapos. Én 4-5 év múlva szeretnék neki kis tesót, de a párom ezt nagyon ellenzi. Tudom, hogy tiszteletben kell tartani a másik fél akaratát, de mi van az enyémmel? Járt már valaki így? Meg gondolta magát

Figyelt kérdés

2017. júl. 4. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"udom, hogy tiszteletben kell tartani a másik fél akaratát, de mi van az enyémmel?"

Nyilván a szűkebb keresztmetszetet kell figyelembe venni. Hiszen a nemi erőszaknál is csak az egyik fél akarja, mégsem lesz rendben a dolog. Egyébként 4-5 év elég sok idő, bármelyikőtök meggondolhatja magát.

2017. júl. 4. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
4-5 ev mulva meg a te velemenyed is valtozhat. Akkor van problema ha te most szeretnel es a parod nem. Ez gond, de h mi lesz 4-5 ev mulva azon meg felesleges ragodni meg veszekedni.
2017. júl. 4. 16:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is mondtam neki, hogy 4-5 év múlva még változhat a véleménye.. de visszakozik. Mellesleg nem szoktunk rajta veszekedni, csak kicsit bánt, hogy alaptalanul mond nemet a dologra...
2017. júl. 4. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyet viszont te ne csinalj, h azon vagy megbantodva mert most azt mondta h nem, mikor neked az esett volna jol ha azt mondja, h : "meglatjuk". Igen, lehet, h most ugy van, h tenyleg nem akar es ugy gondolja, h evek multan sem fog valtozni a velemenye, de majd terjetek vissza ra akkor :) Es ismetlem, ezen kar elakadni mert a "majd meglatjuk akkor" helyett azt mondja egyontetuen h "nem" :)
2017. júl. 4. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Jó lett volna ezt előre tisztázni. Én is eggyel több gyerekre vágyom, mint a férjem, de ő nem zárkózik el tőle, csak nem szeretné annyira, mint én.

De ha tudtam volna, hogy neki csak egy jöhet szóba, bizony nem szültem volna egyet sem azért, hogy utána végül boldogtalan legyek.

2017. júl. 4. 17:37
 6/9 A kérdező kommentje:

mielőtt a fiunk megszületett, több gyerekről volt szó.

azt hiszem a terhességem jobban megviselhette őt, mint engem :D

2017. júl. 4. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

"mielőtt a fiunk megszületett, több gyerekről volt szó.

azt hiszem a terhességem jobban megviselhette őt, mint engem :D"

Akkor a legjobb helyzetben vagy!

Van 4-5 éved, hogy megold ezt a problémát, hogy átbeszéljétek, hogy mi viselte meg a terhességed alatt, hogy rágyere, hogy miért zárkózik el, hogy mit élt meg rosszul, és van 4-5 éved arra, hogy bebizonyítsd neki, hogy a második terhesség más lesz, hogy nem fogja ismét megviselni

2017. júl. 4. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne idegeskedj ezen. Pár év múlva a párod és te is máshogy fogtok állni a gyerek témához.

Nálunk pl egy gyereket terveztek a szüleim, később alakult úgy,hogy a testvérem kérte a szüleimet,hogy legyen még tesó.

Élvezzétek ,hogy most még hárman vagytok és hogy mennyit nő a gyerek..Ezek olyan hónapok,amik sosem történnek meg újra. Ne görcsölj a témán, ha tényleg 4-5 év múlva szeretnél, addig még sok minden fog történni, lehet a párod fogja a legjobban mondani,hogy legyen már tesó.

2017. júl. 4. 20:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2017. júl. 5. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!