Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Benne vagyok már legalább 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne vagyok már legalább 1 év és 7 hónapos kapcsiba többi lent?

Figyelt kérdés

viszont előre elmondom hogy szeretem a nőt és nem akarom elhagyni mielőtt bárki is bármit mond,de sokmindenbe nem értünk 1 et ha nekem rossz kedvem van és nem úgy szólok hozzá már akkor én vagyok a rossz a szemébe értsd (bunkó stb)

pedig tényleg nem akarok rosszat csak stresszelek van bennem pánikbetegség és elég sok minden miatt kiakadok rástresszelek bepánikolok sajnos.

Szeretkezés próbáltam már mindenféle képpen kedveskedni csókolgatni nyakátol lefelé viszont ellök nem hadja hogy átvegye a vágy :( próbáltam egy párszor beszélni erről de kerüli a témát nemis az hogy maga a téma hanem tisztára olyan érzésem van hogy mintha szégyelné a dolgot nem értem nem tudom hogy álljak az egészhez szeretem őt és álltalába mindig együtt vagyunk más nincs az életébe ezt garantálom de tanácstalan vagyok hogy mit csináljak ilyen esetekbe teljesen úgy érzem magam mint ha csak úgy lennék oszt kész

2020. febr. 25. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem is nevezném kapcsolatnak, inkább szenvedésnek
2020. febr. 25. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez pontosan az, amit írsz - kapcsi. Ergo komolytalan, párkapcsolatnak nem nevezhető szenvedéstenger. De mivel meg se hallgatsz más opciót, további sikerea időhúzást.
2020. febr. 25. 14:49
 3/7 Fruzs33 ***** válasza:
74%
Nekem is ugyanezek a problémáim.Már mindent megpróbáltam én is...Nem könnyű vele...pedig ő a férfi.Nekem pont fordítva van,de ugyanezek a problémák.
2020. febr. 25. 14:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Fordított esetbe szerintem de csak az én véleményem ha megértőbbé tudod tenni a párod akkor sokkal jobban kitudjátok hozni a dolgot viszont ha egy önfejű akkor elég nehéz dolog lesz
2020. febr. 25. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Komolytalan vagy. Kapcsi? Anyám...

1 év és 7 hónap alatt nem jutottatok el pettingig sem. Komolytalan.

2020. febr. 25. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező oktat ki mást kapcsolati témában amikor az ő egy döntésképtelen alak egy trágya szenvedéskupacban. :D
2020. febr. 25. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, használd már azt a rohadt vesszőt! Baromi áttekinthetetlen.

Egyébként valószínű már ott elrontottad az elején, hogy elkezdtél "kapcsizni" és rinyálni, "oszt" már nem nagyon tud rád férfiként tekinteni és nem tudod lázba hozni. Lehet türelmes volt a párod, mostanra viszont elege lett, csak még nem tudja hogy közölje. Azért nem hagyja, hogy átvegye a vágy, mert valószínűleg nincs is.

2020. febr. 25. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!