Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne vagyok már legalább 1 év és 7 hónapos kapcsiba többi lent?
viszont előre elmondom hogy szeretem a nőt és nem akarom elhagyni mielőtt bárki is bármit mond,de sokmindenbe nem értünk 1 et ha nekem rossz kedvem van és nem úgy szólok hozzá már akkor én vagyok a rossz a szemébe értsd (bunkó stb)
pedig tényleg nem akarok rosszat csak stresszelek van bennem pánikbetegség és elég sok minden miatt kiakadok rástresszelek bepánikolok sajnos.
Szeretkezés próbáltam már mindenféle képpen kedveskedni csókolgatni nyakátol lefelé viszont ellök nem hadja hogy átvegye a vágy :( próbáltam egy párszor beszélni erről de kerüli a témát nemis az hogy maga a téma hanem tisztára olyan érzésem van hogy mintha szégyelné a dolgot nem értem nem tudom hogy álljak az egészhez szeretem őt és álltalába mindig együtt vagyunk más nincs az életébe ezt garantálom de tanácstalan vagyok hogy mit csináljak ilyen esetekbe teljesen úgy érzem magam mint ha csak úgy lennék oszt kész
Komolytalan vagy. Kapcsi? Anyám...
1 év és 7 hónap alatt nem jutottatok el pettingig sem. Komolytalan.
Könyörgöm, használd már azt a rohadt vesszőt! Baromi áttekinthetetlen.
Egyébként valószínű már ott elrontottad az elején, hogy elkezdtél "kapcsizni" és rinyálni, "oszt" már nem nagyon tud rád férfiként tekinteni és nem tudod lázba hozni. Lehet türelmes volt a párod, mostanra viszont elege lett, csak még nem tudja hogy közölje. Azért nem hagyja, hogy átvegye a vágy, mert valószínűleg nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!