Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fèrfiak! Ti kèpesek lennètek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Fèrfiak! Ti kèpesek lennètek szerelembe esni egy felnőtt nőbe, akit gyerekkora óta ismertek ès van köztetek legalább 10-15 èv?

Figyelt kérdés
De nem csak ismeritek,hanem valamilyen szinten rèszese voltatok az èletènek gyerekkoràban ès tudjàtok, hogy ő rajongàssal szeretett, amikor kamasz volt?

2020. febr. 13. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően nem vagyok képes szerelembe esni, így nem, de nem azért amiért te gondolod, hanem mert ez az érzés nálam kimaradt mindig is, csak hogy még jobb legyen az életem.
2020. febr. 13. 23:52
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Nekem volt hasonlo, de csak 8 ev volt a kulonbseg es 15 eves kora ota ismertem.
2020. febr. 13. 23:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Pedig a szerelem csodàs
2020. febr. 13. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom ezért érzi szórakoztatónak a Sors/Isten/genetika vagy bármi egyéb, hogy ezt se élhessem át soha. :) Ahogyan az már csak lenni szokott :)

2020. febr. 13. 23:55
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem hiszem, h szerelem lenne belőle, de h d_ugnánk, mint a veszett nyulak, az biztos!
2020. febr. 13. 23:56
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A szerelem nemtelen és kortalan.
2020. febr. 13. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak elméleti kérdés, mert az életem nem a barátkozásról, ismerkedésről, és nem a kapcsolattartásról szólt. Így nem tudom.
2020. febr. 14. 07:03
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
Az unokatestvérem a szomszédjának a lányát vette el feleségül, akit születése óta ismert és folyamatosan kísérte a sorsát. 14 év korkülönbség van közöttük. Amikor a lány 20 éves lett akkor elbeszélgettek a szüleivel és belementek. Amikor a lány pici volt, akkor sokszor tanította, korrepetálta az unokatesóm, szóval elég extra kapcsolatnak számít az övék. Kihangsúlyozom, hogy nagyon szeretik egymást, szinte rajonganak egymásért.
2020. febr. 14. 08:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen. De a szerelem az úgyis vagy jön, vagy nem.
2020. febr. 14. 08:25
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Ha jól értelmezem a nő jóval fiatalabb lenne nálam? Még csak 29 vagyok, de a fiatalabb nők nem vonzanak. Nem tudnék nőként tekinteni rá azt hiszem. Főleg ha lenne közös múlt.
2020. febr. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!