Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Fèrfiak! Ti kèpesek lennètek szerelembe esni egy felnőtt nőbe, akit gyerekkora óta ismertek ès van köztetek legalább 10-15 èv?
Figyelt kérdés
De nem csak ismeritek,hanem valamilyen szinten rèszese voltatok az èletènek gyerekkoràban ès tudjàtok, hogy ő rajongàssal szeretett, amikor kamasz volt?2020. febr. 13. 23:51
1/12 anonim válasza:
Alapvetően nem vagyok képes szerelembe esni, így nem, de nem azért amiért te gondolod, hanem mert ez az érzés nálam kimaradt mindig is, csak hogy még jobb legyen az életem.
2/12 anonim válasza:
Nekem volt hasonlo, de csak 8 ev volt a kulonbseg es 15 eves kora ota ismertem.
3/12 A kérdező kommentje:
Pedig a szerelem csodàs
2020. febr. 13. 23:54
4/12 anonim válasza:
Gondolom ezért érzi szórakoztatónak a Sors/Isten/genetika vagy bármi egyéb, hogy ezt se élhessem át soha. :) Ahogyan az már csak lenni szokott :)
5/12 anonim válasza:
Nem hiszem, h szerelem lenne belőle, de h d_ugnánk, mint a veszett nyulak, az biztos!
6/12 anonim válasza:
A szerelem nemtelen és kortalan.
7/12 anonim válasza:
Ez csak elméleti kérdés, mert az életem nem a barátkozásról, ismerkedésről, és nem a kapcsolattartásról szólt. Így nem tudom.
8/12 anonim válasza:
Az unokatestvérem a szomszédjának a lányát vette el feleségül, akit születése óta ismert és folyamatosan kísérte a sorsát. 14 év korkülönbség van közöttük. Amikor a lány 20 éves lett akkor elbeszélgettek a szüleivel és belementek. Amikor a lány pici volt, akkor sokszor tanította, korrepetálta az unokatesóm, szóval elég extra kapcsolatnak számít az övék. Kihangsúlyozom, hogy nagyon szeretik egymást, szinte rajonganak egymásért.
9/12 anonim válasza:
Igen. De a szerelem az úgyis vagy jön, vagy nem.
10/12 anonim válasza:
Ha jól értelmezem a nő jóval fiatalabb lenne nálam? Még csak 29 vagyok, de a fiatalabb nők nem vonzanak. Nem tudnék nőként tekinteni rá azt hiszem. Főleg ha lenne közös múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!