Ha valakinek nagyon rossz gyerekkora volt (vagy mondhatjuk úgy is hogy nem volt gyerekkora), attól az még lehet boldog felnőtt korában?
Figyelt kérdés
Az a rengeteg rossz ami vele történt nem fog kihatni a későbbi életére? Szóval ha felnőttként jó dolgok érik, nem a rosszat fogja azokban is látni?2010. márc. 14. 14:25
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül lát mindenben rosszat.Talán bizalmatlanabb,mint mások,de lehet boldog.Tapasztalatom.
2/8 anonim válasza:
Ha nem azzal van állandóan elfoglalva, hogy sajnáltassa magát, akkor lehet boldog.
3/8 anonim válasza:
Szia !
Először is megkérdezném: hány éves vagy?
Mellesleg nem feltétlen kell, hogy kihasson a felnőttkorodra. Pont most olvasok erről egy könyvet. Az emberek 99%-ára igen is nagy hatással van a gyerekkor, és sokban befolyásolja majd a felnőttkorukat! Viszont van 1% aki tanul ezekből a hibákból, és teljesen más életvitelt választ.
Egyik legjobb példa erre Michael Jackson, az apja verte, nem volt gyerekkora. Csakhogy Ő felülkerekedett ezen, és mint apa sosem emelt kezet a gyerekeire, és egész életét a gyermekekre áldozta. Viszont még ígysem tudta kiheverni a gyerekkori bántalmait.
4/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
2010. márc. 14. 17:13
6/8 anonim válasza:
michael jackson? ő fiú:) legalábbis szerintem....
7/8 A kérdező kommentje:
én lány :D
2010. márc. 14. 18:53
8/8 anonim válasza:
Én próbálkozom. És szentül hiszem, hogy pont ezért fog sikerülni. :) Szóval szerintem lehet, nagyon is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!