Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember miért fogadja el, miért nem zavarja a megcsalás?
Egy luxusvendéglőben egy házaspár ebédel. Egyszer csak érkezik egy gyönyörű, csinos, fiatal nő és megcsókolja a férjet. A felesége felháborodva, önmagából kikelve kérdi:
- Ki ez a nő?
A férj, teljesen nyugodtan:
- A szeretőm.
- Én ezt nem tűröm, elválunk, visszaköltözöm a szüleimhez - ordítja a feleség.
- Jó szívem - mondja a férj csendesen - váljunk. De tudod, hogy akkor nincs több hawaii nyaralás, karácsonyi bevásárlás Párizsban, sízés az Alpokban, és még sorolhatnám...
Mély csend következik, csak az evőeszközök csilingelése hallatszik.
Egyszer csak belép az étterembe a család egyik barátja, jobbján szintén egy csinos fiatal nővel. A feleség ismét felháborodva:
- Ki az a nő ott Bélával?
- A szeretője - mondja a férj ugyanazzal a nyugalommal.
Kis csend következik, majd a feleség megszólal:
- A miénk szebb.
Zseniális ez a vicc!
Ha lelki értelemben nézzük, akkor fekete humornak is mondható. #8 voltam
Sokféle házasság létezik...
Van, ami csak gazdasági együttélés. Van, amit csak a gyerek tart össze. Van, ahol az egyik fél nem akar szexelni, és emiatt keres a másik szeretőt. Szerintem ha meg van ez beszélve nyíltan, akkor ez az ő dolgok.
Ennek nagyon sokféle oka lehet. Anyagi érdek, kényelmesség, nem akar idősödve egyedül maradni és új kapcsolatot hajkurászni, de más is lehet.
Pl.:Annyira szereti a másikat, hogy ezt is megbocsátja neki. Sok esetben a szerető csak átmeneti állapot, aztán a társ visszatér. Egy több éves, évtizedes kapcsolat elfáradhat és akkor előállhat egy ilyen helyzet.
Vannak poligám hajlamú emberek is, akiknek belefér néha egy kis félrelépés.
Nagyon sokfélék vagyunk mi, emberek. Ezért van az, hogy az ilyen helyzetet egyikünk képes tolerálni, másikunk nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!