Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sok ember miért fogadja el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért fogadja el, miért nem zavarja a megcsalás?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan párt ismerek, ahol tudom jól hogy főleg a nő nem foglalkozik vele elfogadja hogy párja tinderen van, csajozik, randizik esetleg még szexszel is ès így vannak együtt kapcsolatban, lelkileg ezt hogy lehet bírni, nem érzik ezt megalázásnak nem értem az ilyen embereket...
szept. 14. 14:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan élnek így, eltűnt a szerelem a házasságból, de a kölykök, közös lakás, közös hitel, közös cég összeköt. Valamit valamiért. Férj félrelép, asszony elnézi, mert egyedül éhenhalna, esetleg ő is félrelép.
szept. 14. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Egy luxusvendéglőben egy házaspár ebédel. Egyszer csak érkezik egy gyönyörű, csinos, fiatal nő és megcsókolja a férjet. A felesége felháborodva, önmagából kikelve kérdi:

- Ki ez a nő?

A férj, teljesen nyugodtan:

- A szeretőm.

- Én ezt nem tűröm, elválunk, visszaköltözöm a szüleimhez - ordítja a feleség.

- Jó szívem - mondja a férj csendesen - váljunk. De tudod, hogy akkor nincs több hawaii nyaralás, karácsonyi bevásárlás Párizsban, sízés az Alpokban, és még sorolhatnám...

Mély csend következik, csak az evőeszközök csilingelése hallatszik.

Egyszer csak belép az étterembe a család egyik barátja, jobbján szintén egy csinos fiatal nővel. A feleség ismét felháborodva:

- Ki az a nő ott Bélával?

- A szeretője - mondja a férj ugyanazzal a nyugalommal.

Kis csend következik, majd a feleség megszólal:

- A miénk szebb.

szept. 14. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

Zseniális ez a vicc!

Ha lelki értelemben nézzük, akkor fekete humornak is mondható. #8 voltam

szept. 14. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Van akit abszolút nem érdekel a szerető és van aki bele nyugszik egy idő után.
szept. 14. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Én még mondom is a feleségemnek hogy pasizzon már be! Úgy megnézném őt már egy igazi férfivel, haza is hozhatná, az ágyunkban dughatná meg. Szóval itt vagyok az élő példa hogy vannak akiket nem zavarna, sőt!
szept. 14. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle házasság létezik...

Van, ami csak gazdasági együttélés. Van, amit csak a gyerek tart össze. Van, ahol az egyik fél nem akar szexelni, és emiatt keres a másik szeretőt. Szerintem ha meg van ez beszélve nyíltan, akkor ez az ő dolgok.

szept. 14. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos rendes kapcsolatban általában az áll a háttérben hogy pl a nőnek is van kapcsolata, és így elvan tartva ingyen a férj által, aztán van az a lehetőség hogy szimplán csak beletörődik az egészbe mert úgy se tud mit tenni
szept. 17. 05:55
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Igénytelenség, az önbecsülés teljes hiánya, anyagi okok, kapcsolatfüggőség àll az okok hátterében főleg.
szept. 17. 23:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Ennek nagyon sokféle oka lehet. Anyagi érdek, kényelmesség, nem akar idősödve egyedül maradni és új kapcsolatot hajkurászni, de más is lehet.

Pl.:Annyira szereti a másikat, hogy ezt is megbocsátja neki. Sok esetben a szerető csak átmeneti állapot, aztán a társ visszatér. Egy több éves, évtizedes kapcsolat elfáradhat és akkor előállhat egy ilyen helyzet.

Vannak poligám hajlamú emberek is, akiknek belefér néha egy kis félrelépés.

Nagyon sokfélék vagyunk mi, emberek. Ezért van az, hogy az ilyen helyzetet egyikünk képes tolerálni, másikunk nem.

szept. 19. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!