Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudnàm a bizalmat újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnàm a bizalmat újra felépíteni, tényleg èn ronthattam el mindent? Én nő vagyok 25 éves a pàrom 30 èves. A megcsalàs 2 éve történt

Figyelt kérdés

Nem lehetett vele beszélni,mindig csak az volt hogy fejezzem be,mintha legalábbis én követtem volna el azokat a dolgokat.

Aztán beleuntam,de még együtt laktunk,megcsaltam egy fiúval! A fiúval nagyon jó volt,egyszer pettingig is eljutottunk,titokba voltunk mindig együtt,de nagyon jó volt!4hónapig tartott,mert haza kellett jöjjek Magyarországra egy családi ügy miatt. De a párom kint maradt és kiderültek a dolgok,fülébe jutottak,mástól,akik tudták a sztorit. És mindenki neki adott igazat,hogy hagyjon ott,hiszen én csaltam meg. de engem nem hallgatott meg senki,hogy azért ennek a megcsalásnak háttere is volt a sok hazudozás és képtelenség volt vele 2szót is váltani,ha probléma megoldásról volt szó.

Valamiért csak mellettem maradt. ennek másfél éve,de a mai napig felhozza ezt a megcsalást nekem...akkor csak nem bocsájtott meg nekem!!!Az ottani fiút pedig mai napig visszasírom :( De őt már az életbe nem láthatom!

Véleményeket kérnék a sztorimmal kapcsolatba.

szept. 12. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

A véleményem, hogy egy önértékelési problémával küzdő, rossz kötődési mintát követő, eszköztelen nő vagy, akinek nem kellene párkapcsolat addig, amíg ezeket a traumákat, amik ilyenné tették, fel nem dolgozza.

Önismeretet, pszichológust, pszichoterápiát javaslok.

szept. 12. 14:22
 2/10 anonim válasza:
85%
Szerintem ez egy bánatos sztori, volt probléma a kapcsolatodban, erre jött a megcsalás, amivel csak több probléma lett, nem kevesebb, én biztos szakítanék és új életet kezdenék, hisz érezhetően egyikőtök sem boldog. Ennek a jövőre nézve szerintem semmi értelme.
szept. 12. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Én azt nem értem, hogy te minek maradtál mellette. Nem szereted, ő se szeret, nem is tisztelitek egymást, akkor mi a francért kínlódtok egymással? Megvárjátok amíg lesz 2-3 gyerek is, hogy biztos ne legyen egyszerű az élet?

Szakíts, engedd el ez a kapcsolatot, nincs értelme. 25 éves vagy, előtted az élet, ne 40 évesen döbbenj rá, hogy mennyire elcseszted.

szept. 12. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

A pasi tart el? Vagy mi az oka, hogy évek óta ott vergődsz ebben a rakás szarban? Fiatal vagy, gyerekről nem írtál, szóval miért ragaszkodsz ennyire ehhez a kapcsolathoz, ami nyilvánvalóan nem működik?

Szedd a cuccod és lepj le minél hamarabb. És ja, némi terápia nem ártana, mert amíg nincs önbecsülésed, addig legközelebb is ugyan ebbe a gödörbe fogsz beleesni.

szept. 12. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a kapcsolat megérett a szakításra. Vagy milyen jövőt látsz még magatok előtt, Kérdező?
szept. 12. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
16%

1

Ez nem túl empatikus hozzászólás...

szept. 12. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel a véleményed.
szept. 12. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen, erről beszélek...

Önismeretet, pszichológust, pszichoterápiát javaslok.

szept. 12. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Engem az érdekel, hogy mégis miért akarod a bizalmat újra felépíteni? Miért vagy mellette, ha a másik fickót sírod vissza? 25 éves vagy, 2 éve másra vágysz valójában, úgy mégis, miért pazarlod mellette a legszebb, legjobb éveidet? Ha azt mondanád, hogy ez egy különlegesen fantasztikus kapcsolat, ahol őszintén megbántad a hűtlenséged és teljesen szívvel-lélekkel beledobtad magad, akkor azt mondanám, hogy oké, érthető. De a leírásod alapján messze nem erről van szó. Arról nem is beszélve, hogy ha 2 év alatt a párod(?) nem tudta megbocsátani vagy elfelejteni vagy akármennyire is továbblépni rajta, akkor itt már nem igazán van mit menteni. Minek? Miért? Neked ez miért lenne jó? Miért lenne fontos? Tisztázd le magadban, és akkor talán a módszert is megtalálod, ahogyan rendbe tehetnéd a kapcsolatod (kétlem, hogy van erre lehetőség).
szept. 12. 19:01
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

9

Igen, ezek jó kérdések.

25 évesen rettentően fiatal vagy még, Kérdező. Nem érdemes beleragadni a rosszba, pláne ha más után vágyakozol belül.

szept. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!