Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnàm a bizalmat újra felépíteni, tényleg èn ronthattam el mindent? Én nő vagyok 25 éves a pàrom 30 èves. A megcsalàs 2 éve történt
Nem lehetett vele beszélni,mindig csak az volt hogy fejezzem be,mintha legalábbis én követtem volna el azokat a dolgokat.
Aztán beleuntam,de még együtt laktunk,megcsaltam egy fiúval! A fiúval nagyon jó volt,egyszer pettingig is eljutottunk,titokba voltunk mindig együtt,de nagyon jó volt!4hónapig tartott,mert haza kellett jöjjek Magyarországra egy családi ügy miatt. De a párom kint maradt és kiderültek a dolgok,fülébe jutottak,mástól,akik tudták a sztorit. És mindenki neki adott igazat,hogy hagyjon ott,hiszen én csaltam meg. de engem nem hallgatott meg senki,hogy azért ennek a megcsalásnak háttere is volt a sok hazudozás és képtelenség volt vele 2szót is váltani,ha probléma megoldásról volt szó.
Valamiért csak mellettem maradt. ennek másfél éve,de a mai napig felhozza ezt a megcsalást nekem...akkor csak nem bocsájtott meg nekem!!!Az ottani fiút pedig mai napig visszasírom :( De őt már az életbe nem láthatom!
Véleményeket kérnék a sztorimmal kapcsolatba.
A véleményem, hogy egy önértékelési problémával küzdő, rossz kötődési mintát követő, eszköztelen nő vagy, akinek nem kellene párkapcsolat addig, amíg ezeket a traumákat, amik ilyenné tették, fel nem dolgozza.
Önismeretet, pszichológust, pszichoterápiát javaslok.
Én azt nem értem, hogy te minek maradtál mellette. Nem szereted, ő se szeret, nem is tisztelitek egymást, akkor mi a francért kínlódtok egymással? Megvárjátok amíg lesz 2-3 gyerek is, hogy biztos ne legyen egyszerű az élet?
Szakíts, engedd el ez a kapcsolatot, nincs értelme. 25 éves vagy, előtted az élet, ne 40 évesen döbbenj rá, hogy mennyire elcseszted.
A pasi tart el? Vagy mi az oka, hogy évek óta ott vergődsz ebben a rakás szarban? Fiatal vagy, gyerekről nem írtál, szóval miért ragaszkodsz ennyire ehhez a kapcsolathoz, ami nyilvánvalóan nem működik?
Szedd a cuccod és lepj le minél hamarabb. És ja, némi terápia nem ártana, mert amíg nincs önbecsülésed, addig legközelebb is ugyan ebbe a gödörbe fogsz beleesni.
1
Ez nem túl empatikus hozzászólás...
Igen, erről beszélek...
Önismeretet, pszichológust, pszichoterápiát javaslok.
9
Igen, ezek jó kérdések.
25 évesen rettentően fiatal vagy még, Kérdező. Nem érdemes beleragadni a rosszba, pláne ha más után vágyakozol belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!