Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha jött a megérzés hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jött a megérzés hogyan derítsem ki,hogy megcsal/t-e a párom?

Figyelt kérdés

Nincs konkrétum,csak egy furcsa megérzésem van. És volt egyszer kétszer,hogy elkapta a telefonját amikor szobába beléptem és azt nyomkodta. Lehet ez egy ártatlan kép nézegetése is. És lehet,hogy utána már bebeszéltem magamnak,hogy néha furcsa.

Nem akarok ok nélkül turkálni a telefonjába. Se gyanúsítgatni,de szeretném tudni,hogy van-e okom féltékenynek lenni.

Mire figyeljek?

szept. 10. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Nem bízol benne? Lehet szakítani. Bizalom nélkül nem ér semmit a kapcsolat. Tök mindegy, hogy jogos vagy se a bizalmatlanság. Ha lesegeted mit csinál az készít ki, ha megkérdezed akkor te leszel a féltékeny. Sehogy se jársz jól. Inkább szakíts és ne járasd le magad.
szept. 10. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Mint az egyes. Minden ilyen esetem szakítással végződött és nem ma kezdtem a szakmát.
szept. 10. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan már! Hagyjuk már ezt a rögtön szakíts dumát. Nekem is volt olyan, hogy furcsán viselkedett a párom, elkezdtem gyanakodni, közben meg kiderült, hogy a hátam mögött meglepetésbulit szervez a szülinapomra. Marha jó lett volna, ha ezért elhagyom 😀
szept. 10. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
A másik emberre figyelj, változott-e bármi más, főleg az érzelmi kötődés, az együttlétek (szex) gyakorisága, intenzitása, időtartama stb.
szept. 10. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

#3as, Szerintem az a bajuk a válaszolóknak, hogy a csaj nem bízik a srácban, és a csaj miatt szakítsanak. Én megértem teljesen. Jobb ha az ember odafigyel minthogy hülyének nézzék. Akkor nagyobbat fog zuhanni, ha a csávó egyszer elhagyja valaki miatt.

Kérdező, figyelj pár olyan dolgot hogy pl hova jár, miben változik a napi rutinja. Munka után kimarad vagy többet tölt a haverokkal mint eddig amennyit szokott akkor azok picit gyanakvó jelek. Sok jelet találsz még interneten. Telefonjához van hozzáférésed? Akkor sima ügy mert ha alszik megnézheted, csak ügyelj mindent hagyj úgy ahogy volt mert lehet észreveszi. Pl ha facebookon volt kikapcsolva ott hagyd, vagy ha messen megnyitása egy olvasatlan üzenetet akkor jelöld be olvasarlannak. Ha rájön és nem volt igazad akkor sz@rban leszel.

szept. 10. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

5

Ha már ezeket kell figyelgetni és elemezgetni, akkor az a kapcsolat halott. Kár a gőzért.

Vagy azért halott, mert az egyik fél hűtlen vagy azért mert a másik egy alacsony önbecsülésű paranoiás. Így is, úgy is gatya.

szept. 10. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg inkább járj terápiára.. Nincsen semmi konkrétum csak megérzés... Juj, szörnyű. Na, most nem azt mondom, hogy sosem történt még megcsalás, hogy nem kell figyelni stb.. Na de ha semmi nincsen csak beképzelés akkor te vagy a hunyó. Tudom miről beszélek.. páromnak hetente van egy megérzése, hogy valami nem működik köztünk, hogy valakim van, hogy már mást kívánok, hogy már a fejemben van valaki stb... Csak szólok, hogy nekem szakítás lesz a vége, részemről. Nem akarok ezzel együtt élni. Nem tudok olyan jó lenni, hogy neki ne legyen valami fura negatív megérzése. Szóval ha lenne valami ami miatt így gondolod akkor oké.. De ezek a megérzés dolgok... Inkább hagyd és ne foglalkozz vele. Ha lesz indok akkor foglalkozz ezzel.
szept. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!