Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom? (Folytatás)
Előzmény:
Furcsa volt, hogy állandóan nyomkodja a telefonját és amikor leültem mellé, gyorsan kilép a messengerből. (fürdőszobába is magával viszi)Érdekes, pont akkor lett velem bunkó, mindenbe belekötött, amit addig nem is említett, hogy zavarja.
Pár hete elkaptam egy kisebb gombás fertőzést. (elmúlt) Sehol nem voltam, senkivel, csak vele…
Amikor elmondtam neki, meg sem
lepődött, egyből rávágta, hogy “Velem gumival szexeltél, tőlem nem kaphattad el”
Érdekes módon pont most hozza fel, hogy neki nem jó a szex, mert keményen szereti csak és velem nem jó. Intimitás jelentősen csökkent, ha közeledem, eltaszít.
Folytatás:
Igen, lebukott, több férfival is viszonya volt (a számuk ismeretlen) min. 4-5, miközben én odafigyeltem rá és őrlődtem, miért elutasító.
3 héttel a megismerkedésünk után "csapatépítőre" ment, ami kiderült az ő lakásán volt és csak 3 an voltak (ő, a a barátnője és a jóképű, magas új srác") Másnap a csávó állandóan írogatott neki, láttam, de mindig figyelt arra, hogy ne lássam a telefonján, kivel beszélget. (hirtelen bezárta mindig)
Már a kapcsolatunk elejétől csalt a "legjobb barátjával", soha nem említette a nevét. Csak most mondta, amikor átmentem a cuccaimért, hogy ő a "legjobb barátja.."
Megcsalt egy alkalommal/vagy többször a munkahelyén is egy utolsó retekkel, aki ott kb minden nőt megfektetett. (exem mesélt róla, hogy hát az a csávó valamit biztos tud, ha ennyien lefeküdnek vele) Egy nap váratlanul jelezte, hogy tovább kell bent maradnia a munkahelyén, mert jön a nagy főnök haza. (Izgatottan felhívott és annyit mondott, hogy a Márkkal miatt leszünk bent, csakhogy a főnökét Andrásnak hívják) Sietve letette persze, amikor face-en rákérdeztem azonnal, láttam, h nem reagál egyből, gondolkozott mit kamuzzon) Persze este már nem mentem át, mert fáradt.
Egyszer közölte, hogy 1 hétig nem tudunk találkozni, mert minden nap megy be edzeni (persze amikor kérdőre vontam, miért nem tud egy napot rám szentelni, én voltam a hibás... Az edzőjét nagyon istenítette, lehet vele is volt valami. Persze folyamatosan tagadott mindent, ő nem csalt meg, ő senkit nem csalt meg még, stb.
És most a legutolsó rész:
Mondtam neki, szakítok vele, mire kikérte magának és érződött, hogy folytatni akarja. A szülei előtt meg kellett játszania a jó kislányt, erre kellettem én, meg amikor pénz kellett neki.
A lényeg, hogy csapatépítőjük volt most és aznap estefele még rám írt olyan szöveggel, hogy nem akarja, hogy így legyen vége stb. Gyanús volt, hogy a megbeszéltek ellenére sem jelezte, hogy mikor menjek át. Úgy döntöttem lebuktatom. Korábban egy hete, lefotóztam az óvszereket, amit a szobai fiókba raktam be 6 db 3-3 as elosztásban.
Reggel írtam neki, mikor menjek át, mire azt válaszolta csak most ne, mert még full másnapos, majd 12-kor.
Szándékosan elmentem 9 kor, de úgy, hogy nem csengettem fel, bementem az ajtajáig. Kopogtam. Kinyitotta és persze, megjegyezte, hogy miért mentem ilyen korán. Átvittem a cuccait. A konyhában töményes üvegek tömkelege, a r@banc full másnaposan lefeküdt a kanapéra előttem.
Bementem a hálóba, mondván az óvszert is elviszem és csak 2 db volt a fiókban. Kérdőre vontam, erre azt hazudta, biztos nálam van. persze.. megmutattam a fényképet. Erre ő: biztos az ágy mellett van beesve.. Sehol nem volt. Felháborodott, hívja a rendőrséget, húzzak onnan stb.
Mire hazaértem küldött 3 db fotót, amin ugyanaz a típusú óvszer szétszórva az ágyon van, illetve a földön hevert, de olyan beállított képek voltak. Ezzel bizonygatta, hogy látod... nem csaltalak meg, itt a bizonyíték..
CSAKHOGY! Az ő által átküldött fotókon teljesen más volt a lejárati szám! Magyarul gyorsan leszalad a kínaiba venni és szétszórta, hogy csináljon róla képet. De amikor ott voltam és kérdeztem, hogy hol van a 4 db, persze azt mondta nem tudja... és persze tovább tagadott, kikérte magának, én beteges féltékeny vagyok.
Lehordtam egy utolsó k@rvának és kívántam neki, hogy kapja vissza ezt az életben! Persze erre már letiltott. Mindez 4 hónap alatt történt..
Azért írtam le, hogy tanuljatok belőle ti is és javaslom, ha érzitek, hogy egy nő/férfi így viselkedik, mindig jók a megérzéseitek. Dobjátok azonnal, nem ér annyit! Az ilyen nőt/férfit nem érdekel semmi, csak saját maga, önző. (Nárcisztikus zavar)
Nem tudom hány férfivel csalt folyamatosan, de jópárral, miközben azon őrlődtem, hogyan javítsak a "kapcsolaton". Ezt is élvezte páholyból nézni.
És persze állandóan rám fogta, hogy azért nem jó a szex, mert én máshogy szeretem. Nyilván azért volt elutasító, mert folyamatosan d@gott másokkal. De közben persze megfogta a kezem, odabúj az ágyban hozzám.. stb. Undorító
Ti egy ilyen esetet hogy dolgoztok fel magatokban?
Engedd el.
Illetve legyél legyegretorobb.
És ne hisztizz.
A csajodat nem ismerem, de az írásod alapján sok probléma van nálad a toronyban.
Mindkettőtök javát szolgálja, ha szépen elfelejtitek egymást és új életet kezdtek.
Fogadjunk hogy ti valami pszichiátriàn ismerkedtetek meg.
És ebben az a borzasztó hogy ezek az emberek sétálnak el mellettünk az utcán.... 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!