Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült,hogy megcsal a parom, hogyan leplezzem le?
Sokat nyomkodja a telefonjat, mikor talalkozunk le van nemitva, elvonul hosszu idökre a mosdoba, ejszaka be teszi a parnaja ala. Mikor kerdeztem kivel chatel, a valasza, hogy a haverokkal, csaladtagokkal.
Kertem többször mutassa meg a chat listajat - a valasza: Mi közöd van hozza?
Szoval beleneztem a tudta nelkül. A megerzesem nem csalt. Egyszerre több Növel / Nökkel beszelget, ismerkedik folyamatosan, azt adja be, hogy Ö evek ota egy egyedülallo ferfi.
Olyanokat ir "fürdünk együtt?" - "milyen jo lenne ha idebujnal" es a hasonlok.
A Nök nem tudnak egymasrol. Minden tulzas nelkül, 10-15 lany is van egyszerre a kepben, ebböl 3-4 komolyabb. Van olyan is akivel talalkozott.
Erzem,hogy szeret, elmondja többször is, amikor együtt vagyunk nagyon kedves, bujik, a kedvembe jar, figyel ram.
Viszont ez nekem nem fer bele....
Letagad, nem vallal fel, talan szegyenli, hogy velem van? Vagy kihasznal, es addig jo vagyok, amig nem jön majd egy jobb?
Hogyan leplezzem le?
Még csak leleplezned sem kell, főleg, hogy illegális forrásból van az infód. Elég, ha nem találkozol vele többet.
(Nem bízol benne, és szerinte semmi közöd ahhoz, hogy kivel chatelt - ez neked elég indok a szakításhoz, de nem kell semmit megmagyaráznod.
Mi itt a kérdés egyáltalán?
Őt már nem kell leleplezni hisz a saját szemeddel láttad az üzeneteket. :D
Azzal meg ne is áltasd magad hogy egy a suttyó szeret téged.
Kb mint engem annyira. :D
Dobd ki a fenébe, én még meg se indokolnám ugyanis még azt sem érdemli meg.
Lelepleztek, jó reggelt!
Mit kell megmagyarázni, hogy miért dobod ki? Na de ha annyira akarsz okot adni neki, akkor mondd azt, hogy:
"Elhidegültem tőled, nem szeretlek már, szakitok veled!"
Vagy azt, hogy:
"Úgy érzem ez a kapcsolat nem halad semerre, elhidegültél tőlem, többet foglalkozol a haverokkal, mint velem és ez nekem kevés, épp emiatt szakitok veled!"
Ne érdekeljen mit mondogat rá, ha egyáltalán mond valamit, mert nem szerelmes beléd, nem szeret, csakis azért van még veled, mert azokból a nőkből nem jött eddig össze komoly, viszont lehet, hogy az osszessel, vagy nehanyukkal megcsalt!
Leleplezni azt kell amiről nem tudsz, csak gyanítod.
De ezt tudod. Nincs mi leleplezni rajta.
Vagy arra gondolsz, hogy hogyan szembesítsd azzal, hogy tudod? Hát odaállsz elé és azt mondod, hogy tudsz róla, kár tagadnia, taka van, ennyi.
Ha nincs kedved műsorhoz kibaszod a faszba. Engem egyszer exem úgy “buktatott le” hogy lescreenelte amit beszélgettem a haverjával (am semmi nemvolt benne, csak szimplán arra volt féltékeny hogy dumálunk), majd mondta hogy ha nem értem mi baja nézzem meg a screenjeim. De am amit #4 írt abba is támogatlak, én ilyesmit tennék/tettem mikor ugyanebbe a helyzetbe kerültem, csak taliig nem jutottunk el hanem f*szt rajzoltam a kocsijára rúzzsal mielőtt indult volna a talira és levágta hogy tuti én csináltam.
Szeretem a f*sszopo féreg férfiak lebuktatását amúgy, ha korodbeli vagyok vagy bennevagy segítek “elcsábítani” szívesen, hogy legyen mégjobb bizonyíték ellene
21/L
Annyira egyszerű. Szakítasz és magyarázkodnod sem kell.
Én gonosz lennék és szünetet kérnék arra hivatkozva, hogy ajánlatot kaptam egy nagyon helyes pasitól, aki piszkálja a fantáziám és ki akarom próbálni vele a dolgokat. Ha nem jön össze, akkor utána beszélhetünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!