Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült,hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy megcsal a parom, hogyan leplezzem le?

Figyelt kérdés

Sokat nyomkodja a telefonjat, mikor talalkozunk le van nemitva, elvonul hosszu idökre a mosdoba, ejszaka be teszi a parnaja ala. Mikor kerdeztem kivel chatel, a valasza, hogy a haverokkal, csaladtagokkal.

Kertem többször mutassa meg a chat listajat - a valasza: Mi közöd van hozza?

Szoval beleneztem a tudta nelkül. A megerzesem nem csalt. Egyszerre több Növel / Nökkel beszelget, ismerkedik folyamatosan, azt adja be, hogy Ö evek ota egy egyedülallo ferfi.

Olyanokat ir "fürdünk együtt?" - "milyen jo lenne ha idebujnal" es a hasonlok.

A Nök nem tudnak egymasrol. Minden tulzas nelkül, 10-15 lany is van egyszerre a kepben, ebböl 3-4 komolyabb. Van olyan is akivel talalkozott.

Erzem,hogy szeret, elmondja többször is, amikor együtt vagyunk nagyon kedves, bujik, a kedvembe jar, figyel ram.

Viszont ez nekem nem fer bele....

Letagad, nem vallal fel, talan szegyenli, hogy velem van? Vagy kihasznal, es addig jo vagyok, amig nem jön majd egy jobb?

Hogyan leplezzem le?

2023. jún. 26. 13:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm a megfogalmazast. Pontositok: Hogyan szembesitsem?

Szeretnek ele allni, es elmondani amiket olvastam, es megkerdezni ezt miert csinalta velem. Elmondtam nekem komolyak a szandekaim, ha Ö nem igy gondolja, ne huzzuk egymas idejet, csak legyen öszinte hozzam. Ezt többször is kertem.

Es szeretem öt, jol erzem magam vele, de tudom csak kihasznal.. illetve Ö nem ugy szeret, ahogy azt allitja.

Szeretnem ha -csunyan fogalmazva is- de megtanulná, hogy nem jatszunk az emberek (föleg nem az En ) erzelmeimmel.

Ezert szeretnem szembesiteni.

2023. jún. 26. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha nem csapsz balhét csak simán az tmondod, hogy "láttam, hogy megcsalsz, úgyhogy szervusz" és elsétálsz és soha töbéb nem lát, az sokkal szarabb.

A kommunikáció tudja a dolgokat enyhíteni, megértetni. De a váratlan és kevés magyarázatot kapott dolgok sokkal nehezebben feldolgozhatóak még akkor is, ha pl racionálisan érti az ember az okokat. Ugye egy szerettünk halálánál is ha tök hirtelen van, sokkal nehezebb feldolgozni, mint egy hosszan tartó, elejétől tudvalevő halálos betegség végén.

Igaz, ez az elvágólagosság rád is hatással van, de neked annyi előnyöd van, hogy te ezt most átéled, készülsz rá, megléped. Ő meg csak a semmiből a nyakába kapja. Pl hazaér munkából és már nem vagy ott, csak egy cetli, hogy ennyi volt.

2023. jún. 26. 14:00
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Olyan embernek te nem tudsz leckét adni az életből, mert olyan gerinctelen féreg.

Inkább azt tehetnéd, hogy ráirsz a nőkre, akiket hülyére vesz szintén, hogy a barátnő vagy és nehogy adjanak neki esélyt. 😈

Őt meg csak tedd ki! 😈

2023. jún. 26. 14:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem javaslom a szembesítést, mert ha te szereted, még képes lesz ezt valahogy kimagyarázni és továbbra is csalni fog a hátad mögött. Dobd ki minden magyarázat nélkül. Én sose ajánlanám ezt, mert ez egy ritka köcsög módszer, de ebben a helyzetben ez a legkézenfekvőbb. És az EX barátod nem is igazán érdemel mást.
2023. jún. 26. 14:04
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
#13 sok okádék nőnek az sem számít 🤮 de persze az olyanokat meg is érdemli a “férfi”
2023. jún. 26. 14:34
 16/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.

Nagyon megbántott, és magam alatt vagyok. Szeretném ha érezné legalább egy kicsit is,hogy emberek érzéseivel NEM játszunk...

2023. jún. 26. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Érzem, hogy szeret"

Ok :D

2023. jún. 26. 15:19
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Te miért nem irogatsz pasikkal mellette?
2023. jún. 27. 06:53
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező. Emberek érzéseivel IGENIS lehet játszani. Főleg a tieiddel.
2023. jún. 27. 07:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű! Kérjed meg a legjobb barátnődet, hogy irjon neki és beszéljen meg vele egy randevut, ahol majd Te is meg fogsz jelenni.
2023. jún. 27. 09:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!