Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kiderült,hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült,hogy megcsal a parom, hogyan leplezzem le?

Figyelt kérdés

Sokat nyomkodja a telefonjat, mikor talalkozunk le van nemitva, elvonul hosszu idökre a mosdoba, ejszaka be teszi a parnaja ala. Mikor kerdeztem kivel chatel, a valasza, hogy a haverokkal, csaladtagokkal.

Kertem többször mutassa meg a chat listajat - a valasza: Mi közöd van hozza?

Szoval beleneztem a tudta nelkül. A megerzesem nem csalt. Egyszerre több Növel / Nökkel beszelget, ismerkedik folyamatosan, azt adja be, hogy Ö evek ota egy egyedülallo ferfi.

Olyanokat ir "fürdünk együtt?" - "milyen jo lenne ha idebujnal" es a hasonlok.

A Nök nem tudnak egymasrol. Minden tulzas nelkül, 10-15 lany is van egyszerre a kepben, ebböl 3-4 komolyabb. Van olyan is akivel talalkozott.

Erzem,hogy szeret, elmondja többször is, amikor együtt vagyunk nagyon kedves, bujik, a kedvembe jar, figyel ram.

Viszont ez nekem nem fer bele....

Letagad, nem vallal fel, talan szegyenli, hogy velem van? Vagy kihasznal, es addig jo vagyok, amig nem jön majd egy jobb?

Hogyan leplezzem le?

2023. jún. 26. 13:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret!Hagyd ott és felejtsd el,ez a legrövidebb út….
2023. jún. 27. 09:06
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyi energiát se fektetnék bele, hogy leleplezzem. Egyszerűen nem talápkoznék vele többet és megszakítanék vele minden kapcsolatot.
2023. jún. 27. 11:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!