Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik, hogy megérzi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy megérzi az ember, hogy megcsalják??

Figyelt kérdés
Ültem a széken és ugy éreztem hirtelen, mint akit megcsalnak. Létezik ilyen? Női megérzés talán? Kérlek segítsetek! Most nagyon kétségbe estem.

2022. aug. 17. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Vannak fura dolgok, de az ilyen megérzések nem mindig jönnek be.
2022. aug. 17. 21:44
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
94%
Inkàbb mondanàm a jelek tudatalatti értelmezésének.
2022. aug. 17. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem létezik! Az, ha gyanús jelek vannak az más kérdés, de ennyiből, hogy hirtelen ez érezted inkább paranoiásnak tűnik a dolog, mint paranormálisnak.
2022. aug. 17. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
Nem létezik, nem érzünk meg dolgokat. Nincs sem női, sem hatodik, sem hetedik sem semmilyen megérzés. Ennek egyszerűen nincs tudományos alapja csak szóbeszéd.
2022. aug. 17. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Olyan van, hogy k. szerelmes vagy és behaluzod még az illatát is, vagy annyira összeszoktok, hogy befejezed a mondatait, esetleg ha fáj neki tudod hogy hol, de azt valszeg abból hogy sülve főve ugyan azt csináljátok és neked is ott fáj xd

Szcientológusoknak vannak olyan dolgai hogy képesek erre, de persze bizonyítani egyik sem tudja, ellenben ha megkérdőjelezed simán bezárnak vagy hasonló.

2022. aug. 17. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Meg egy voks a tudatalattira. Valamit eszleltel, de nem tudatosult benned. A tudatalattid pedig erzelmek formajaban probal helyes iranyba terelni. Nem csak noknel mukodik, de ok jobban hallgatnak az erzeseikre.
2022. aug. 17. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Igenis vannak megérzések. Mikor a sok apró jel, amit észlelsz, csak nem tudatosul, egyszercsak összeáll. Tapasztaltam már ilyet és a megérzés helyes volt! Azért érdemes tudatosan is leellenőrizni a dolgokat.
2022. aug. 18. 00:06
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
A szcientológia nem játék.
2022. aug. 18. 00:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Felhívtad legalább akkor rögtön a párod, hogy lecsekkold? :D
2022. aug. 18. 05:35
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Bárki bármit is mond, bizony vannak megérzések. Persze ehhez hozzá társzl az is,hogy vannak aprò jelek,amiket észrevesz az ember. Most lehet azt kérdezni,h akkor miért csalnak éveken át annyi embert és miért nem buknak le? Ilyenkor szerintem a megcsalt fél szándékisan nem veszi a jeleket, elnyomja a megérzést. De ha egy nő megérez valamit és kutakodni kezd akkor valamit találni is fog.
2022. aug. 18. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!