Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy megérzi az ember, hogy megcsalják??
Figyelt kérdés
Ültem a széken és ugy éreztem hirtelen, mint akit megcsalnak. Létezik ilyen? Női megérzés talán? Kérlek segítsetek! Most nagyon kétségbe estem.2022. aug. 17. 21:43
11/13 anonim válasza:
10. Erről kicsit olyan érzésem van, hogy megvan a koholt vád meg a eltávolítandó személy.
12/13 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de vannak jó megérzéseim, amik be is bizonyosodnak.
Viszont szerintem úgy vagyunk velük, hogy ami nem válik be arra nem emlékszünk. Pl. "mi lehet a szomszéd Pistával, remélem nincs rosszul". Felhívod és tök jól van. Na erre nem fogsz emlékezni már holnap sem. Bezzeg ha éppen tényleg rosszul van, akkor még 10 év múlva is ezt fogod emlegetni.
Az is előfordulhat, hogy a megérzés szimpla logika. Pl. Szomszéd Pisti késik a taliról ..."csak nem a vonat késik?" Erre kiderül, hogy igen. De nem azért tudtad mert jó megérző vagy, hanem mert te is gyakran jársz azzal a vonattal és gyakran szokott késni.
Na ezt nagyon lebutítottam, eggszerű példákkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!