Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, volt olyan megérzésetek, hogy megcsal a férjetek és be is igazolódott?
Nekem kb 3 hete van egy olyan megérzesem, hogy megcsal vagy kialakulóban van valami! Máskor bent hagyta a telefont, most mindenhová viszi, ha kérdezek valamit zavarban van és azt mondja bolond vagyok.
Látom rajta, folyton agyal...azt mondja sok a munka és azért. Nem is nagyon akar már szeretkezni, ha igen akkor hamar legyünk túl rajta oszt kész. Próbáltam beszélni vele de mint írtam azt mondja bolond vagyok és nevet. De én érzem, hogy valami van.
16 éve vagyunk házasok van egy 13 éves fiúnak.
34 N
Nekem volt ilyen érzésem.
Nem nyúlhattam a cuccaihoz, rejtegette a telefonját, kérdezte miért akarok belenézni, nem volt kedve szexelni, meg beszélgetni sem és rettenetesen bűntudatos és ideges volt.
Viszont mikor rákérdeztem, hogy megcsal-e, akkor kiderült, hogy nem, hanem vett magának egy kütyüt egy havi fizetésének a harmadáért és totál ideg volt, mert abban a hónapban nem kapta meg időben a fizetését, és mivel akkoriban a fizuja 2/3-t minden hónapban lekötöttük, így nem volt pénz a számláján.
Amúgy jó stratégia volt, annyira megkönnyebbültem, hogy nem megcsal, hogy nem is zavart, hogy mit vett anélkül, hogy szólt volna róla.
8.
Szép trollkodás, de nem lehet komolyan venni, egy "félpipás" felhasználótól.
7
Nem házasodtunk össze amikor 18 voltam nagy okos tojás...most jó, hogy nem rajzoltam körbe ennyit jártunk ekkor S akkor házasodtunk...neked van baj a toronyban nem is kicsi. Nem Vagye arra is kíváncsi hányszor szexeltünk idáig?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!