Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, volt olyan megérzésetek, hogy megcsal a férjetek és be is igazolódott?
Figyelt kérdés
Nekem kb 3 hete van egy olyan megérzesem, hogy megcsal vagy kialakulóban van valami! Máskor bent hagyta a telefont, most mindenhová viszi, ha kérdezek valamit zavarban van és azt mondja bolond vagyok.
Látom rajta, folyton agyal...azt mondja sok a munka és azért. Nem is nagyon akar már szeretkezni, ha igen akkor hamar legyünk túl rajta oszt kész. Próbáltam beszélni vele de mint írtam azt mondja bolond vagyok és nevet. De én érzem, hogy valami van.
16 éve vagyunk házasok van egy 13 éves fiúnak.
34 N
2023. jún. 6. 19:56
11/15 anonim válasza:
Kedves 9!Azt úgye tudod hogy itt 4 hónapja a normális válaszokat is le szokták húzni,szóval ezek a fél pipás accountok pont nem jelentenek semmit.Én 12 éve mentem hozza a férjemhez 20 évesen,az első volt.Van 2 gyerekünk ,s boldogak vagyunk.A pesti körúton kívűl vidéken ez elég általános.
12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező,ilyen stílussal nem csodálom hogy megcsal :-p Az a csoda hogy eddig bírta.Igazi házisárkány vagy.
13/15 anonim válasza:
Dettó ez volt. Beigazolódott a gyanum.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 12, te még sokat kell tanulj ahhoz, hogy megtud nem is tudsz semmit! Szép napot neked.
2023. jún. 15. 15:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!