Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "helyes" hozzáállás?
Figyelt kérdés
Mit teszel, ha szingli férfiként rád mozdul egy foglalt csaj? Kezdeményezel nála te is vagy a végletekig vársz azzal, hogy ő másszon rád szó szerint?ma 03:25
2/11 anonim 

válasza:

Az miert nem opcio, hogy visszautasitod ? Azt hiszed, melletted majd nem kell neki mas fsz?🤣
3/11 anonim válasza:
A kérdés is alja. Megfordul a fejedben, hogy kezdeményezz, már a jellemedről árulkodik. Mintha nem tudnád, mi lenne a helyes. Észrevettétek, hogy arra van ráirányítva a kérdés, hogy foglalt csaj rámozdul a szingli pasira? Jönnek a válaszok, ,, melletted nem kell neki más f...?" Véletlenül, se arra irányuljon, hogy kérdező, hol van az ítélőképességed és a lelkiismereted? Netalán, valahol elhagytad?
4/11 anonim 

válasza:

Nem akar semmit csak egotuning az egész hogy csicskulsz e neki.
5/11 A kérdező kommentje:
Micsoda erkölcsi magaslatok vannak :D nem, nem felszedni akarom, csak jól akarom vele érezni magam. Egyedül a 4-es adott értelmes választ, pont ez a dilemmám, hogy a végén kiderülne, hogy nem akar semmit konkrétan egotuningon túl.
ma 08:57
6/11 A kérdező kommentje:
Azt gondoljátok, hogy ha én visszautasítom, akkor majd én fogom megmenteni az ő tisztességét és emiatt hűséges marad? Akkor majd keres mást és ugyanúgy hűtlen lesz, én meg csak egy balek maradok.
ma 09:00
7/11 anonim 

válasza:

Nem, senki nem gondolta azt, hogy huseges marad, ha visszautasitod. Pont azt irtam, hogy ha sikerulne is “elszedned”, veled ugyanezt megcsinalna.
8/11 A kérdező kommentje:
7, mondtam, hogy nem elszedni akarom. Azt meg pláne nem várom, hogy majd ő lesz életem szerelme és végig mellettem marad stb. :D
ma 09:27
9/11 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy egotunning…. ! A hűtlenségnek számos oka van, nőknél általában más, mint férfiaknál. Leginkább érzelmi elhanyagolás következménye…
Egészséges személyiségű nőknél…
Nekem itt az nem tetszik, hogy rád nyomul… a kérdés az, hogy tetszik-e neked ez a nő. És az, hogy mit szeretne. Ezt tisztázzad vele mielőtt bármibe belemész vele.
10/11 anonim válasza:
Erkölcsi magaslatok? 😅 Tényleg? Kicsit sem szánalmas, hogy csak jól akarod érezni magad vele, úgy hogy tudod, hogy van valakije. Kicsit sem rólad szól a történet, hanem a foglalt nő tisztességéről. A, igazad van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!