Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak azok a nők , akik 3-6 hónap alatt elérik, hogy feleségül kérjék őket? Van itt ilyen nagybetűs Nő, aki segítene nekem/ tanácsot adna?
2-es
Bolondok könnyen bolondoznak másokat :D bolondozz inkább az mókásabb 😂
Október végén ismertük meg egymást , március közepén volt az esküvő.
A férfi azzal indított, hogy komoly kapcsolatot szeretne és feleséget. Randizgattunk, mikor kinél aludtunk, jól éreztük magunkat együtt. Akkor én 24 voltam ő meg 34.
2013 óta a férjem, van 1 fiunk.
Egy percig nem sajnálom őket. A pasi a kolléganőm exe volt. Szó nélkül hagyta ott, a kislányukat is, mert képbe jött ez a rongy. Gyakorlatilag átköltözött, szó nélkül, a barátnőm meg tiltotta mindenhol. Persze benyögte, hogy a gyerek után se fizet semmit.
A csaj kierőltette az esküvőt, a pasi meg belement, mert ő majd bebizonyítja, hogy boldogok lesznek.
Már a nászútról külön utaztak haza, úgy összevesztek.
A pasi majdnem át utcán kötött ki, mert a nő kidobta, zárat cserélt, és egy bőrönd ruhán kívül semmije nem volt akkor se. Valami rokonnál húzta meg magát, akinek kellett a pénz, és jól lehúzta a bérleti díjjal. Plusz a gyerektartás, plusz a hitel, amit a lakodalomra meg a nászútra vett fel. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!