Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnak azok a nők , akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnak azok a nők , akik 3-6 hónap alatt elérik, hogy feleségül kérjék őket? Van itt ilyen nagybetűs Nő, aki segítene nekem/ tanácsot adna?

Figyelt kérdés

nov. 16. 14:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Jó pasit találnak.
nov. 16. 14:26
 2/30 anonim ***** válasza:
82%
A nő nem normális a férfival együtt ha 3-6 után eljegyzésbe fog. Semmi irigyelni való nincs rajtuk. Ja te is bolond vagy hiszen irigykedve nézed őket. 🤗
nov. 16. 14:36
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
*hónap
nov. 16. 14:36
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen párt ismerek. 3 hónap után esküvő, hogy bebizonyítsák a pasi exének, hogy mennyire szerelmesek. 6 hónappal később válás, nem a csendes fajta.
nov. 16. 15:03
 5/30 A kérdező kommentje:
4es,ez mondjuk elég durva. Sajnálom, hogy így jártak.
nov. 16. 15:16
 6/30 A kérdező kommentje:

2-es

Bolondok könnyen bolondoznak másokat :D bolondozz inkább az mókásabb 😂

nov. 16. 15:17
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Október végén ismertük meg egymást , március közepén volt az esküvő.

A férfi azzal indított, hogy komoly kapcsolatot szeretne és feleséget. Randizgattunk, mikor kinél aludtunk, jól éreztük magunkat együtt. Akkor én 24 voltam ő meg 34.

2013 óta a férjem, van 1 fiunk.

nov. 16. 15:26
 8/30 anonim ***** válasza:
87%

Egy percig nem sajnálom őket. A pasi a kolléganőm exe volt. Szó nélkül hagyta ott, a kislányukat is, mert képbe jött ez a rongy. Gyakorlatilag átköltözött, szó nélkül, a barátnőm meg tiltotta mindenhol. Persze benyögte, hogy a gyerek után se fizet semmit.

A csaj kierőltette az esküvőt, a pasi meg belement, mert ő majd bebizonyítja, hogy boldogok lesznek.

Már a nászútról külön utaztak haza, úgy összevesztek.

A pasi majdnem át utcán kötött ki, mert a nő kidobta, zárat cserélt, és egy bőrönd ruhán kívül semmije nem volt akkor se. Valami rokonnál húzta meg magát, akinek kellett a pénz, és jól lehúzta a bérleti díjjal. Plusz a gyerektartás, plusz a hitel, amit a lakodalomra meg a nászútra vett fel. 😂

nov. 16. 15:28
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is vagy normális ha ilyesmire vagy irigy. Ez az igazság. És drága nebáncs a bolond nem tudja, hogy az, de bárki más észreveszi rajta. 🧐🤓
nov. 16. 15:29
 10/30 A kérdező kommentje:
9-es. Szövegértés! Kva fontos! :D Hol írtam, hogy bárkire irigy vagyok??? 😂😂😂
nov. 16. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!