Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem úgy tűnik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem úgy tűnik, ha egy párkapcsolat nem ér véget az első 6 hónap alatt, akkor évekig is eltart, feltéve, ha mind2 fél szerelmes. Legalábbis a legtöbb esetben. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben 3 hónap és 2 év a leggyakoribb időpont a szakításra, aki ezen túlmegy, általában házasodik. 😊 Tapasztalatom nincs ebben, 20 évesen mentem férjhez.
2021. nov. 24. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Feltéve, ha mindkét fél szerelmes. Oké, de mi van, ha 1,5 év vagy 10 hónap után szeret ki valaki a másikból? :D

Nekem az a tapasztalatom, hogy azon múlik egy kapcsolat tartóssága, hogy mennyire szerelmesek és mennyire tudnak együttműködni párként. A szerelemnek nincs szavatossága, ha elmúlik akkor elmúlik, tökmindegy az előzmény.

2021. nov. 24. 16:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Nekem egy kapcsolatom 4 év után ért véget, elhidegültünk, nem akartam úgy leélni az életem(már jegyesek voltunk) szakítottam.

Aztán egy kapcsolatom 4 hónap után, ott meg egyszerűen közelebbről megismertem a másik félt, és teljesen más volt, mint akinek előtte hittem.

Jelenleg 6 hónapja vagyok kapcsolatban egy férfival, akit ismerek másfél éve, és remélem ez már nem fog véget érni, meg hogy nem ér már semmilyen meglepetés, mert ismerem a legrosszabb oldalát is .Úgy gondolom már túl vagyunk a legkritikusabb szakaszon..😁

2021. nov. 24. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2es, persze, ez is lehetőség, mert ahány kapcsolat annyi féle. Viszont az átlagnál, a környezetemben úgy tapasztaltam eddig, hogy vagy pár hónapot voltak együtt, vagy éveket.

És az is lényeges, nagyon is, hogy milyenek együtt párként, de az már az elején feltűnik, ha 2 ember nem illik össze. Sokan abba is hónapokat fektetnek, vagy akár éveket is, hogy megváltoztassák a másikat, a szokásait, a személyiségét.. de ahogy látom, nem igazán szokott bejönni, úgyis szakítás a vége.

2021. nov. 24. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Én egyetértek a kérdéssel, vagy hamar szétmennek, vagy maradnak évekig együtt általában. Ez nem jelenti, hogy ne lenne kivétel, tehát például egy olyan pár, akik 1 évig vannak együtt, csak az ritkább eset. (Lehet aki 1 évig van együtt, az egy olyan pár, akiknek pár hóna után kellett volna szakítaniuk, csak kapcsolatfüggőség miatt húzták egymást egy évig... :D)
2021. nov. 24. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért nagyban függ az ember jellemétől is. Nekem is volt egy 1 éves kapcsolatom, amit 6 hónap után be kellett volna fejezni, de én nagyon ragaszkodtam, hogy meg lehet ezt még menteni, illetve kicsit érzelmileg zsarolva is voltam. De ja, visszagondolva mindig 6 hónapot mondok, hogy akkor kellett volna szakítani...
2021. nov. 24. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak ilyen vízválasztók, de nem 6 hónapnál. Mondjuk 3-nál gyakoribb. Addigra találják ki, hogy egyáltalán akarják-e a másikat, vagy csak időhúzás. Sokan addigra döbbennek rá arra is, ha eddig nem jött a szerelem, már nem is fog. Én legalábbis inkább ezt láttam.
2021. nov. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!