Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem úgy tűnik, ha egy párkapcsolat nem ér véget az első 6 hónap alatt, akkor évekig is eltart, feltéve, ha mind2 fél szerelmes. Legalábbis a legtöbb esetben. Ti hogy látjátok?
Feltéve, ha mindkét fél szerelmes. Oké, de mi van, ha 1,5 év vagy 10 hónap után szeret ki valaki a másikból? :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy azon múlik egy kapcsolat tartóssága, hogy mennyire szerelmesek és mennyire tudnak együttműködni párként. A szerelemnek nincs szavatossága, ha elmúlik akkor elmúlik, tökmindegy az előzmény.
Nekem egy kapcsolatom 4 év után ért véget, elhidegültünk, nem akartam úgy leélni az életem(már jegyesek voltunk) szakítottam.
Aztán egy kapcsolatom 4 hónap után, ott meg egyszerűen közelebbről megismertem a másik félt, és teljesen más volt, mint akinek előtte hittem.
Jelenleg 6 hónapja vagyok kapcsolatban egy férfival, akit ismerek másfél éve, és remélem ez már nem fog véget érni, meg hogy nem ér már semmilyen meglepetés, mert ismerem a legrosszabb oldalát is .Úgy gondolom már túl vagyunk a legkritikusabb szakaszon..😁
Köszönöm a válaszokat!
2es, persze, ez is lehetőség, mert ahány kapcsolat annyi féle. Viszont az átlagnál, a környezetemben úgy tapasztaltam eddig, hogy vagy pár hónapot voltak együtt, vagy éveket.
És az is lényeges, nagyon is, hogy milyenek együtt párként, de az már az elején feltűnik, ha 2 ember nem illik össze. Sokan abba is hónapokat fektetnek, vagy akár éveket is, hogy megváltoztassák a másikat, a szokásait, a személyiségét.. de ahogy látom, nem igazán szokott bejönni, úgyis szakítás a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!