Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 hónap után úgy érzem, hogy már nem szeretem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mindketten a 20-as éveink elején járunk. Az elején pont fordítva volt, én voltam jobban oda érte, aztán ez szépen fokozatosan megváltozott, ő kezdett sokkal jobban vonzódni hozzám, nekem meg folyamatosan múlt el. Heti 4-6 napot töltöttünk együtt, jól éreztük magunkat, de mostmár 2-3-nál nem kívánok többet. 1 hete már a szakításon gondolkozom, de a lefoglalt nyári programok miatt biztos nem fogok még 2 hónapig. Első komoly kapcsolatom, el fog múlni ez az érzés? Lehet az az oka, hogy más az érdeklődési körünk, ő kultúra-, én meg sportorientált vagyok?2021. jún. 25. 22:02
1/2 anonim válasza:
ilyen az, amikor annyi köt össze, hogy "de jó, végre kapcsolatban vagyok"
2/2 anonim válasza:
Ha tisztességes szeretnél lenni, akkor elmondanád mit érzel.
Egy párkapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció.
Mivel ahelyett, hogy vele beszélted volna ezt meg, és ide kiraktad így nem is való neked hosszútávú kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!