Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 2 éve özveggyé lett páromhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 éve özveggyé lett páromhoz költöztem, a volt feleség holmijával kapcsolatosan mi a helyes hozzáállás?

Figyelt kérdés
A párom azt mondja nyugodtan hordjam a ruhákat, használjam a tárgyakat.

2022. nov. 20. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Ruháit tuti nem hordanám és a személyes tárgyait sem használnám.
2022. nov. 20. 22:12
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Attól függ, hogy neked ez milyen érzés. Én személy szerint nem tudnám megtenni, mármint ruháit hordani pl. Viszont mondjuk használati tárgyak mondjuk okés. De ez az én szemszögem!

Szerintem azt tedd amit természetesnek érzel!

2022. nov. 20. 22:12
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy neked jól esik. Mi férfiak praktikusabbak vagyunk, és ha valami még használható, nem akarjuk eldobni. Egy nő lehet, hogy csak azért nem használná, mert a volt feleségé volt. Ez is érthető.
2022. nov. 20. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

3: Már aki. Vagy amíg róluk van szó. Pasik és képesek ezt-azt kidobatni és nem elviselni ami az extől származik.

A tárgyakat nyugodtan használd. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy minden működőképes tárgyból újat kell venni, csak mert a volt felesége is használta? A ruha azért más téma. SZámomra morbid lenne azt a ruhát felvenni, amiben a meghalt feleséget is látta.

2022. nov. 20. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
El is lehet ajándékozni!
2022. nov. 20. 22:46
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Nincs "mi férfiak". Se "mi nők". Mindenki a saját nevében nyilatkozzon.
2022. nov. 20. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy gondolod.

A férfiak (többsége) racionális, és nem dobál ki csak úgy dolgokat.

A nők (többsége) pedig érzelmi típus, és csakazértis kidob mindent. Akár a lakást is (költözzünk máshova).

Valahol a kettő között van az arany középút.

2022. nov. 21. 01:19
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Adnek egy dobozt amibe bepakolhatja a legkedvesebb dolgait az exnejtol hogy azt rakja el, illetve ha voltak gyerekek, hogy szok is calogassanak. Es aztan mindent kidobnek, atrendeznem a lakast is.
2022. nov. 21. 08:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos h nem hordanam a dolgait, még a gondolattól is rosszul vagyok. Ossze pakolnam es el ajandekoznam.

En amúgy babonás is vagyok ugy azért se hordanam az tuti.

2022. nov. 21. 08:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#8: tuti kibxnalak a lakásból. Remélem troll vagy

N

2022. nov. 21. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!