Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak szerint ez okés?
Ha egy pasi nálatok alszik, de egyszer se jutot eszébe nektek kávét főzni, vagy reggelit készíteni a konyhátokba, vagy ha el megy reggeliért ne othon reggelizen és vissza térjen hazulról zuhanyozva reggelizve nektek pedig csak egy energia italt hoz hogy gondolt rátok címszó.
És ha ezt szóvá teszitek DE MIÉRT akkor azzal jön, mert az anyja úgy nevelte hogy ne turkáljon más embernél és ne nyuljon más ember cuccaihoz.
És ha nem akarsz minden reggel az ő reggelijéről gondoskodni akkor el megy a kisboltba meg veszi magának és othon meg eszi.
Az ő othona és a te othonod csak 5perc kocsival ha gyalog jönne 10perc lenne, de lusta gyalog jönni.
Ahány ember, annyi szokás. Számomra furcsa, hogy 10 perc gyalog útra kocsit visz, viszont azt meg tudom érteni, hogy nem szeretne más konyhájában főzni. Említetted, hogy 10 percre lakik, valamikor átmehetsz hozzá, akkor meglátod, hogy készít neked valamit, vagy ugyanaz a helyzet, mint nálad.
Sose felejtsd el, hogy őt te választad úgy ahogy van, problémákat meg lehet beszélni, ha mindkét fél nyitott rá. Amennyiben úgy érzed nem illetek össze, érdemes szakítani, minthogy évekig egy rossz kapcsolatban légy.
Rendezd a gondolataidat, mert ez így most olyan volt, mint amikor valaki éppen kirohanást intéz valami ellen - bármilyen korrekció nélkül.
Az a rossz érzésem van, hogy a kérdéssel amúgy is ez volt a szándék - egy kis gőzleeresztés. Nincs ezzel baj, csak ez most nagyon hektikusra sikeredett.
Össze szedetten ilyen:
10perc sétára lakik nálam de ő lusta idáig el sétálni inkább kocsival jön hozzám ami 5perc.
Valahányszor nálam alszik, és mindig csak ez van, mert én nála soha nem alhatok különböző kifogásokkal.
Ha fel kell, soha nem főzz nekem se kávét, se nem készít nekem reggelit, se semmivel se kedveskedik nekem.
Inkább haza megy reggelizni, és utána jön vissza hozzám, nekem pedig egy energia italal kiszúrja a szemem.
És amikor szóvá tettem de miért ilyen hozzám, azzal jött, hogy őt az anyja arra nevelte hogy más embereknél ő ne turkáljon, ne nyuljon más ember cuccaihoz azért nem teszi ezt meg nekem.
Akkor miért hazudik nekem arról hogy így úgy szeret?
Miért nem válalja fel, hogy ő csak ennyit akar és kész?
Lehet, én vagyok az UFO... de ha a pasim nálam alszik, a minimum az, hogy én látom őt vendégül. Én készítek neki vacsorát, reggelit, én főzök kávét, de minimum felajánlom. Előtte vásarolok, hogy legyen itthon enni, - innivaló, nyilván megkínálom... és igen, én kedveskedek neki, mert ő az én vendégem! Engem így neveltek, bár lehet, maradi vagyok. Ő eljön hozzám, én kedvében járok. Aztán amikor én vagyok nála, ez fordítva történik, ő kényeztet el engem.
Mindketten gyerekek vagytok, ha ezt nem tudjátok megbeszélni, bocs!
Egyébként idegen lakásban én sem nyúlnék más cuccaihoz, friss kapcsolatban pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!