Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai férfiak szerint ez okés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak szerint ez okés?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi nálatok alszik, de egyszer se jutot eszébe nektek kávét főzni, vagy reggelit készíteni a konyhátokba, vagy ha el megy reggeliért ne othon reggelizen és vissza térjen hazulról zuhanyozva reggelizve nektek pedig csak egy energia italt hoz hogy gondolt rátok címszó.

És ha ezt szóvá teszitek DE MIÉRT akkor azzal jön, mert az anyja úgy nevelte hogy ne turkáljon más embernél és ne nyuljon más ember cuccaihoz.

És ha nem akarsz minden reggel az ő reggelijéről gondoskodni akkor el megy a kisboltba meg veszi magának és othon meg eszi.

Az ő othona és a te othonod csak 5perc kocsival ha gyalog jönne 10perc lenne, de lusta gyalog jönni.

#kapcsolatok#hozzáállás#neveltetés#pasik#nők
2021. szept. 5. 11:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%

"És ha ezt szóvá teszitek DE MIÉRT akkor azzal jön, mert az anyja úgy nevelte hogy ne turkáljon más embernél és ne nyuljon más ember cuccaihoz."

Szerintem ez teljesen jogos, és én is így lennék vele. Kéretlenül nem nyúlok a más dolgához, főleg vendégként. Erre való a kommunikáció, hogy ha igényled, mondhatod neki, hogy jó lenne, ha csinálna kávét, és nem neki kell kitalálni, hogy most örülni fogsz vagy rendőrt hívsz rá.

2021. szept. 5. 12:30
 12/24 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló 6honapig csinálta ezt velem, és én sose mehettem fel hozzá mert mindig voltak kifogások pl.az anyja nyugdijas vele él.

És ha te így állsz a pasikhoz, akkor ugy fognak örülni annak hogy fel jár hozzád sexelni, másnap reggel pedig eteted és itatod is. Velem is ezt tette egy ideig majd 4honap után rá szóltam hogy bocs de nem fogok így vásárolni nem vagyok gazdag hogy mindenből két embernek vegyek, vagy vegyen magának kaját vagy kezdje el szépen viszonozni nekem amiket tőlem kapott. És inkább azt választotta hogy haza járt enni és vissza jött. Engem nem hivott hogy menjek és egyek az anyja főztjéből.

2021. szept. 5. 12:33
 13/24 anonim ***** válasza:
98%
Miért vagy vele? Miért itt kell kérdezned, hogy lásd, csak kihasznál? Aki eteti a pasiját nyilván azért is teszi, mert ez kölcsönös, a pasi elviszi étterembe, meghívja dolgokra stb. Tehát egálban vannak. Ha te csak kihasználva vagy, lépni kell.
2021. szept. 5. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
8# Sokan képesek ingyen punci reményében hazudni, lehet nálatok is ez a helyzet? Mondani bármit könnyű, hosszútávon tenni érte annál nehezebb. Ha a barátod mindig azt mondja, hogy mennyire szeret, viszont a cselekedetei mást mutatnak, úgy érzed nem szeret, nem akarja boldog légy, nem érzed vele jól magad, akkor kezd el megkérdőjelezni amit mond. Ne higyj el mindent amit mondanak, mert rengeteg csalódásod lesz az életben!
2021. szept. 5. 12:36
 15/24 anonim ***** válasza:
98%

Az készít reggelit, akinél alszotok. Én sem kutakodom szívesen más szekrényében és hűtőjében. Ha a páromnál vagyunk, akkor meg ő készít reggelit. Ennyi.

N

2021. szept. 5. 12:39
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
Ez ma már a második kérdés, ahol a pasi húzta le a nőt.
2021. szept. 5. 12:40
 17/24 A kérdező kommentje:
Sehova se akart velem el menni, csak fel hozzám és kész.
2021. szept. 5. 12:40
 18/24 anonim ***** válasza:
98%
Ezt hívják szimpla szexkapcsolatnak.
2021. szept. 5. 12:53
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Te teljesen el vagy tévedve kérdező. Az csinál reggelit, és az főz kávét aki vendégül látja a másikat, nem ő lesz a kis pincéred.
2021. szept. 5. 12:54
 20/24 anonim ***** válasza:
97%
Lol ha tenálad van, akkor neked kell őt vendégül látni. Hány éves vagy amugy?
2021. szept. 5. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!