Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "helyes" hozzáállás?
Figyelt kérdés
Mit teszel, ha szingli férfiként rád mozdul egy foglalt csaj? Kezdeményezel nála te is vagy a végletekig vársz azzal, hogy ő másszon rád szó szerint?ma 03:25
11/20 anonim 

válasza:

Ne viszonozd.
Mert vagy az van, hogy ilyen a természete, hajlékony, nyomul mindenkire.
Vagy az van, hogy nagyon lát benned valamit, van gerince, és komolyan elgondolkodik, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy te voltál az utolsó csepp a pohárban, és szakítani akar, erre miattad jött rá. Ha ez van, akkor inkább beszélgetésre van szüksége.
12/20 anonim 

válasza:

Bevallom, voltam szerető. Én szerettem a férfit, soha nem akartam volna elszedni a családjától. Ö ezt jól ki is használta, mert tudta sosem ártanék sem neki, sem a családjának. Mindenkinek azt javaslom: soha nem kezdjem foglalt emberrel, mert a kihasználás garantált.
13/20 anonim 

válasza:

12, egyetértek! Hasonló szitu után. Én mentem tönkre benne, amíg ő vígan élte az életét.
14/20 anonim 

válasza:

12-es vagyok. 13-as, én végig korrekt voltam, tiszteltem az életét, a családját, erre olyan szinten visszaélt a szeretetemmel, korretségemmel, hogy sokáig padlón voltam.
15/20 anonim 

válasza:

Sajnálom 14:( mi történt?
Én is korrekt voltam maximálisan. Nekem a férjem tudott a viszonyomról. Nyitott kapcsolatban élünk.
16/20 anonim 

válasza:

14 vagyok. Egy idő után csak akkor találkoztunk ha ő akarta, tekintet nélkül rám. Szóval mindenhogyan egyoldalú lett.
17/20 anonim 

válasza:

Hasonló volt nálunk is…. Állandóan hozzá kellett ( volna alkalmazkodni) egyik nap szerető ölelések stb., másnap pedig egy puszira sem futotta, amikor össze futottunk. Arra lusta volt, hogy egy emeletet feljöjjön elköszönni, mielőtt hazamegy…
18/20 anonim 

válasza:

16 vagyok. Bizony 17, igy megy ez akkor, ha a másik teljesen visszaél a helyzetével, a másik kárára. Soha többé szeretőség. Ez csak azoknak a nőknek való, akik képesek érzelemmentesen dugni. Én sosem voltam erre képes, és te sem.
19/20 anonim 

válasza:

18… hát nem…. Nekem ez túl rideg. Valaki mással folytassa tovább… de mit várunk egy hűtlentől…? Ha érzelmes, akkor hamar lebukik, illetve nem tud sokáig egy rossz kapcsolatban élni. Ha pedig “profi”, akkor jó eséllyel sekélyes érzelem világgal rendelkezik.
20/20 anonim 

válasza:

18 vagyok ismét: márpedig ugye ezek a fajta nős férfiak úgy is tesznek, mintha éreznének vmit, de ez csak színjáték. Tudják jól, hogy érzelmeket kell színlelni, hogy kitartson a szeretője. Sajnos sokan elhiszik. Én is elhittem. Soha többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!