Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "helyes" hozzáállás?
Figyelt kérdés
Mit teszel, ha szingli férfiként rád mozdul egy foglalt csaj? Kezdeményezel nála te is vagy a végletekig vársz azzal, hogy ő másszon rád szó szerint?ma 03:25
11/18 anonim 

válasza:

Ne viszonozd.
Mert vagy az van, hogy ilyen a természete, hajlékony, nyomul mindenkire.
Vagy az van, hogy nagyon lát benned valamit, van gerince, és komolyan elgondolkodik, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy te voltál az utolsó csepp a pohárban, és szakítani akar, erre miattad jött rá. Ha ez van, akkor inkább beszélgetésre van szüksége.
12/18 anonim 

válasza:

Bevallom, voltam szerető. Én szerettem a férfit, soha nem akartam volna elszedni a családjától. Ö ezt jól ki is használta, mert tudta sosem ártanék sem neki, sem a családjának. Mindenkinek azt javaslom: soha nem kezdjem foglalt emberrel, mert a kihasználás garantált.
13/18 anonim 

válasza:

12, egyetértek! Hasonló szitu után. Én mentem tönkre benne, amíg ő vígan élte az életét.
14/18 anonim 

válasza:

12-es vagyok. 13-as, én végig korrekt voltam, tiszteltem az életét, a családját, erre olyan szinten visszaélt a szeretetemmel, korretségemmel, hogy sokáig padlón voltam.
15/18 anonim 

válasza:

Sajnálom 14:( mi történt?
Én is korrekt voltam maximálisan. Nekem a férjem tudott a viszonyomról. Nyitott kapcsolatban élünk.
16/18 anonim 

válasza:

14 vagyok. Egy idő után csak akkor találkoztunk ha ő akarta, tekintet nélkül rám. Szóval mindenhogyan egyoldalú lett.
17/18 anonim 

válasza:

Hasonló volt nálunk is…. Állandóan hozzá kellett ( volna alkalmazkodni) egyik nap szerető ölelések stb., másnap pedig egy puszira sem futotta, amikor össze futottunk. Arra lusta volt, hogy egy emeletet feljöjjön elköszönni, mielőtt hazamegy…
18/18 anonim 

válasza:

16 vagyok. Bizony 17, igy megy ez akkor, ha a másik teljesen visszaél a helyzetével, a másik kárára. Soha többé szeretőség. Ez csak azoknak a nőknek való, akik képesek érzelemmentesen dugni. Én sosem voltam erre képes, és te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!