Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sok ember miért fogadja el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért fogadja el, miért nem zavarja a megcsalás?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan párt ismerek, ahol tudom jól hogy főleg a nő nem foglalkozik vele elfogadja hogy párja tinderen van, csajozik, randizik esetleg még szexszel is ès így vannak együtt kapcsolatban, lelkileg ezt hogy lehet bírni, nem érzik ezt megalázásnak nem értem az ilyen embereket...
szept. 14. 14:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Lehet nem tud ellene mit tenni és beletörődött.
szept. 14. 14:28
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem legtöbbször gazdasági okok miatt, lehet, ha elválna nem tudna megélni vagy jelentősen csökkenne az életszínvonala.
szept. 14. 14:28
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Egyedül nehéz az élet. Anyagilag, lakás nélkül, vagy van 2 kölyök...
szept. 14. 14:29
 4/19 A kérdező kommentje:
Oké de ez így nem szenvedés egy nőnek?
szept. 14. 14:30
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Mondom nem tud mit csinálni elfogadja ennyi.
szept. 14. 14:31
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem feltétlen szenved.Lehet,már nem dugnak,vagy a nő nem kívánja már.Lehet a feleségnek is van valakije.Van,aki meg eltűri,mindegy mi okból,mert abból is lehet ezer.
szept. 14. 14:39
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Mi közöd van hozzá?

Az ő dolga!

szept. 14. 14:46
 8/19 anonim ***** válasza:
80%

Nen zavar, ha az én jólétem biztosítva van.

Ha gazdag a nő, mellettem pasizik, bulizik, de a születésnapomra Ferrari-t venne, akkor miért kellene, hogy zavarjon?

Simán benne vagyok nyitott házasságban, cuckoldban, bármiben, amíg nekem jó.

Akkor zavar, ha nekem nem jó. Mert én vagyok a legfontosabb, nem a feleség/barátnő.

szept. 14. 14:52
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem szereti érdekbol van vele kihasználja a másikat es örül hogy nem neki kell leápolnia.
szept. 14. 14:59
 10/19 anonim ***** válasza:
24%
Tudod, ha tetszik, ha nem, vannak bizonyos évszázezredek alatt kialakult lelki tényezők. Van, ami inkább a nőkre, van, ami inkább a férfiakra jellemző. Ez egy olyan tulajdonság, ami inkább a nőkre jellemző. Tehát, amíg a férfinak valóban lelki törés okozhat a megcsalás, a nőknek - jellemzően - nem. Így az érdekeiknek megfelelően tudnak dönteni.
szept. 14. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!