Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka annak, hogy megcsaltad a párodat?

Figyelt kérdés

szept. 10. 06:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Hogy a parom nem annyira jol teljesit az agyban
szept. 10. 06:54
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Nem csaltam meg. De nekem az lenne egy fő ok, ha elveszítené az érdeklődését félém, és érzelmileg eltávolodnánk.
szept. 10. 07:10
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Nőzős és érzelmileg hanyagoló volt. Nem akart komolyabbat házasság család, csak rabolta az éveimet, közben mások után futkosott. Aztán csalt is. De vmi irdatlan lábszagu retej videkit szedett össze vmi vidéki diszkoban.(tesoja mondta el) Én meg épitgettem volna komoly kapcsolatot mással, de csak olyan akadt aki lazára valo meg vigasztalni, aki pátyolgat, törődik helyrerakja a "kislelkem" a szenvedésben.
szept. 10. 07:24
 4/20 anonim ***** válasza:
9%
*retek
szept. 10. 07:35
 5/20 anonim ***** válasza:
47%
Kíváncsiság, változatosság, a lehetőség kihasználása.
szept. 10. 07:45
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozott velem egyáltalán. Addig tepert meg adta a szépet amíg össze nem költöztünk utána tett rám magasról és elkezdett beszélgetni azzal a " barát" nővel akivel igazából össze akart jönni helyettem csak az nem mert. Jó voltam arra hogy mossak főzzek aztán semmibe nézett és mikor én csaltam vissza őt még neki állt feljebb és én voltam a szar. Elpocsékoltam 4 évet rá és mikor ott hagytam a fenébe mindenkinek azt reklámozta hogy ő szakított...
szept. 10. 07:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert elkezdett velem veszekedi, amikor nem tudott szép szóval meggyőzni vagy érvekkel rávenni, veszekedett. Én pedig éreztem, hogy most "tehetetlen" azért veszekszik.

Ültem a konyhában, valamilyen italt ittam és megint veszekedett . Már nem is hallottam , mit mond, nem érdekelt. Innentől kezdve már nem tudtam rá felnézni, már nem volt számomra az akihez hozzámentem.

Azóta többször is kiabált, de teljesen hidegen hagy. Nem reagálok, nem szólok, csak csalódott vagyok.

Még csak terv a megcsalás, de már nagyon a küszöbön van.

szept. 10. 07:57
 8/20 anonim ***** válasza:
43%
7, nem lenne jobb elválni, mint megcsalni?
szept. 10. 08:16
 9/20 anonim ***** válasza:
70%

Mert megbántott, és így vettem elégtételt.

N

szept. 10. 08:31
 10/20 anonim ***** válasza:
81%
0 szex, nincs rá igénye!
szept. 11. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!