Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi volt az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az oka annak, hogy megcsaltad a párodat?

Figyelt kérdés

szept. 10. 06:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nő vagy?

szept. 11. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:
sárkanyszív, folyton betalálsz ffi vagyok! ellőtte itt kérdezz rá, hogy milyen nemü akinek írnál. köszi
szept. 12. 11:04
 13/20 anonim ***** válasza:

11#

A 7-es vagyok

Nő vagyok

Most jobban be fogsz emiatt szólni?

szept. 12. 13:37
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

11 vagyok, és eszemben sincs beszólni emiatt.

Épp azért kérdeztem, mert kisértetiesen hasonló cipőben járó férfi vagyok, ha gondolod, beszélgethetünk róla

szept. 12. 15:54
 15/20 anonim ***** válasza:
én is 😃
szept. 12. 18:05
 16/20 anonim ***** válasza:
c3c én is csak 50 😂
szept. 12. 18:06
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
28N, 32F pár vagyunk. A feleségem már vagy 4 éve nem igényli a szexet. Esetleg évente 1-2 alkalommal. Nekem ez kevés. Többször beszéltünk, vitatkoztunk emiatt. amikor együtt vagyunk élvezi, de csak mint egy farönk fekszik. Semmi aktivitás. Az egyetlen póz amit valaha is engedett az a misszionárius volt. Ezért kezdtem nyitni más nők irányába. Továbbra is együtt élünk, de már leginkább a gyerek, meg a hitel miatt. Viszont amióta van újra szexuális életem kevesebb a vita otthon.
szept. 17. 10:58
 18/20 osci2222 válasza:
69%
mindenkinek engedte se@@be csak nekem nem na ez válló ok...
szept. 17. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

Konnyu volt a masik kapcsolat. Csak adott, nem vett el.

El tudtam menekulni a nehezsegek elol, es ujra fiatalnak, vonzonak es szexinek ereztem magamat.

szept. 18. 09:38
 20/20 anonim ***** válasza:
ezért tartunk szeretőt
szept. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!