Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltad már a párodat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltad már a párodat?

Figyelt kérdés
Az hogy pontosan mit tartasz annak, azt írd le nyugodtan
2022. nov. 24. 13:34
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, nem
Nő vagyok, igen
Nő vagyok, lehet hogy meg fogom, tervezem
Férfi vagyok, nem
Férfi vagyok, igen
Férfi vagyok, lehet hogy meg fogom, tervezem
58 szavazat
 1/5 anonim válasza:
43%
Még fiatalabb koromban smároltam egy fiúval,de alkohol hatása alatt voltam ha ez mentő körülmény.Barátom nem tudta meg,de nekem volt lelkiismeret furdalásom emiatt,rosszul éreztem magam más nap.Még az hozzá kell tennem,hogy a fiú akart mást is,de azt visszautasítottam.
2022. nov. 24. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Én már a csókot egy másik féllel is annak tartom.
2022. nov. 24. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Még úgy sem, hogy már két éve szakítottunk. Ilyen az ha az ember egy flamingó.
2022. nov. 24. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
#1 Nem hiszem, hogy ez mentő körülmény lenne. Sem fiatalon, sem idősebben. Részegnek lenni csupán csak egy körülmény, amit az illető maga idézett elő, és nem magyarázat a dologra. (Ezt mindenféle rosszindulat nélkül írtam.)
2022. nov. 24. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
97%
Érzelmi megcsalás is megcsalás, csak sokkal alattomosabb.
2022. nov. 24. 14:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!