Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájt lelkileg és utólag, amikor megcsaltad a párodat? Megbántad?
Megbantam igen,de nem lehet visszacsinalni a tetteket.
Elvileg megbocsajtott deaz ilyet nem igazan lehet elfelejteni. elobb utobb szakitas lesz az ilyenbol. Csak ido kerdese
19/l
Egyetlen megcsalást sem bántam meg és nem is fájt soha utána.
Megbánni??? Nem, hacsak azért nem, mert nem volt értelme, mivel egyetlen nővel sem közelítette meg a szex azt a szintet, amit a párommal össze tudunk hozni. Vagy is a párommal fényévekkel jobb, mint eddigi szeretőimmel.
Nem fájt, hanem olyan felköpök és aláállok érzés volt. Nem bocsátott meg, hanem elhagytam azzal ami a tettem indítéka volt, aztán magam számoltam el a lelkiismeretemmel, nem terheltem ezzel. Ezután sors, karma vagy hasonló folytán úgy alakult, hogy volt alkalmam megcsalva lenni (szakítás után tudtam meg) és tudtomon kívül harmadik félnek lenni (nem tudtam, hogy kapcsolatban van). Így, hogy mindhárom szerepkört volt alkalmam kipróbálni és egyáltalán nem tetszett egyik sem, így amikor azt mondom, hogy nemhogy nem akarom újra átélni, de másnak sem kívánom és szarok bele, de inkább szakítok, az úgy is volt/van/lesz.
33/f
Mindig visszatér ez az "élet nem fekete és fehér" duma. Szánalmas.
Szerintem aki rendszeresen csaló, az nem bánja a tetteit. Aki hosszú kapcsolatban egyszer megbotlik, megbánhatja tettét - de nyilván akkor már nem szereti a párját akivel hosszú ideje együtt van, így hát logikusan inkább szakítania kéne. Ha a két fél már nem boldog egymással, megkeseríti a velük egy közösségben élőket is. Ezt nem fogja fel sok szülő, hogy mit művel a gyerekével - feketén-fehéren vagy szürkén, de egyértelmű, hogy megkeseríti az ő életét is...
Attól függ, volt, ahol volt minden, és nem bántam meg, nem éreztem magam szarul utána. Sőt, utólag, mikor megtudtam az illetőről dolgokat, azt mondtam, kár, hogy csak 2x csaltam meg...
És volt, amikor szexnek a közelében nem voltam, csak ültem valaki ölében és szájon puszilt, rendes csók sem volt, utána nem tudtam tükörbe nézni, mikor az akkori páromra gondoltam, akivel épp fasírtban voltunk akkor...
Azóta egyébként nem csaltam meg senkit. És már nem is tudnám megtenni, értelmét se látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!