Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők válaszára volnék kiváncsi Megcsaltad a párodat ? Ha igen hány év házasság után ? Ha nem, mióta vagy házzas ? Nő / Férfi vagy ? Kiváncsi vagyok milyen statisztika jön ebböl ki.
Igen, bár nem klasszikus megcsalás volt. Már rég külön aludtunk, rosszul éltünk, beszéltük, hogy el kellene válni.
Ekkor lett valakim, szétköltöztünk. Egy év után lassan visszataláltunk egymáshoz, azóta újra együtt.
A megcsalás 7 év után volt, 15 éve vagyunk együtt- az az egy év, amég külön voltunk(neki is volt más akkor)
Bár nem vagyunk házasok, de 21 éve vagyunk együtt, 3 év után költöztünk össze. Mindenünk közös, gyerek is van. Szóval csak papírunk nincs róla.
Minden kapcsolatomban hűséges voltam.
49F
7 ev utan a szexhiany miatt nyitott kapcsolatra valtottam.
Vagy ez vagy kivagom a francba.
Mondjuk 1 ev mulva kivagtam mas okok miatt
A mostani férjemet nem csaltam meg 6 éve vagyunk házasok.
Az előzőt megcsaltam. 4 év házasság után, még 1 évet maradtam a házasságban, elmondtam neki, persze nem részleteztem.
Elhatároztam, hogy nem csalom meg a mostani férjemet. Harcolok magammal, most is van egy férfi aki tetszik és próbálkozik. De nem lesz semmi.
Amikor lebukott a férjem hogy k.vázik, el akartam válni.
Aztán megcsaltam bosszúból.
Amíg házasságban éltem, és amíg előtte jártunk, egyszer sem csaltam meg a feleségemet. Lett volna rá lehetőségem, pedig nem kerestem.
23 év házasság után váltunk el. A jelenlegi páromat sem csalom.
47F
Sosem csaltam meg a feleségemet. 18 éve vagyunk együtt, 17 éve vagyunk házasok.
Ha a feleségem válaszolna a kérdésre, akkor viszont ő más választ adna minden bizonnyal :) szerintem.
#8-as vagyok.
#9:így utólag visszaolvasva rendesen félreérthető módon fogalmaztam :)
Úgy értettem, ha velem kapcsolatban lenne feltéve neki ez a kérdés, hogy én megcsaltam e vajon.
Ő hozzám képest úgymond eléggé bezárkózott életet él, nekem meg a munkám, munkáim olyanok, hogy jövök, megyek, nem csak itthon, külföldön is.
Rengereg emberrel kerülök kapcsolatba, sokszor nőkkel vagyok körülvéve, nem egyszer konkrétan "lakásra is kell mennem velük", mert olyan jellegű az egyik munkám, ami ezt megkívánja. Sokszor kapok ajándékokat is nőktől, pusztán megköszönve a sikeres munkát, stb.
De sosem csaltam meg. Főleg régebben nagyon féltékeny is volt emiatt, hogy ennyire pörgök hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!