Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Statisztikák szerint szerintetek kik vannak többen? A nő
vagy a férfi hajlamosabb megcsalni a párját?
Ez de hülye kérdés, biztos azért írtad, hogy számodra az ellenkező nemre legyen több igen a válasz így is a saját egodat növelve, hogy tudtam,hogy nem velem van a baj
2019. márc. 15. 12:18
NINCSENEK ilyen statisztikák. Szerinted akár még egy anonim felmérés esetén is hajlandóak lennének egy ezt firtató kérdésre őszintén válaszolni az alanyok? Mert szerintem nem.
2019. márc. 15. 12:24
Nem tudok ilyen statisztikáról, de a környezetemben nem sok olyan kapcsolatról tudok, ahol a nő ne csalta volna meg a férfit.
2019. márc. 15. 12:50
Zömében a férfiak a csalók. De lehet, hogy egyforma arányban, csak a nők kevésbé buknak le, okosabban csinálják, ill. ha a nő csal, akkor le is lép egy idő után és kezdeményezi a válópert. Férfiak még akkor se kezdeményezik a válópert, ha ők a csalók, legtöbbször akkor is az asszony adja be a válókeresetet, mert már bírja a megaláztatást.
(anyám válóperes ügyvéd, onnan tudom)
2019. márc. 15. 13:02
5/12 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok,nincsen párkapcsolatom,1 volt életembe,viszont szerető voltam már sokszor,ezért tettem fel ezt a kérdést mert volt olyan lánnyal is dolgom aki azért csalta meg a párját mert megtudta,hogy az megcsalta :)
Van ilyen statisztika. Az elmúlt években többet is olvastam. Amiket olvastam, azokban nagyjából megegyezett az arány, max. 5% volt az eltérés.
2019. márc. 15. 14:08
Minden megcsaláshoz két ember kell, vagyis ahol van egy férfi aki csal ott nő is jelen van, persze az lehet szingli is de azért fordítva is így van nagyjából, hogy kapcsolatban levő nő csalja szingli pasival a párját. Szóval szerintem pontosan lehetetlen kideríteni de nagyjából megegyeznek az arányok.
És valóban saját tapasztalat alapján is úgy gondolom, hogy nem jobbak a nők sem csak sokkal jobban odsfigyelnek, megtervezik stb. és kevesebbszer buknak le mint a "szemét férfiak".
2019. márc. 15. 15:07
#6-os, ha van, akkor miért nem linkeled?
2019. márc. 15. 15:12
#8: Veled ellentétben nem mentek el évente több száz cikket, amit mobilon a face hírfolyamban találok vagy gépen. Sajnálom, hogy ilyen béna vagyok :(
2019. márc. 15. 15:17
#9-es, akár hiszed, akár nem, én sem mentek el cikkeket (az utóbbi 4-5 évben már nem), csak keresőmotorokban használható kulcsszavakat illetően nagyon jó a memóriám.
2019. márc. 15. 20:38
Kapcsolódó kérdések: